G4Media.ro

Începând de sâmbătă, numărul persoanelor care pot participa la nunți și botezuri,…

Începând de sâmbătă, numărul persoanelor care pot participa la nunți și botezuri, în spații închise, este de maxim 200

Numărul de persoane care pot participa la nunţi şi botezuri a fost majorat, începând de sâmbătă, la maxim 200 în interior, potrivit unei hotărâri a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) de vineri.

„Se permite organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri), fără a se limita la acestea, în saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente, cu un număr de participanţi de maximum 200 de persoane în interior şi cu asigurarea unei suprafeţe de 2 mp pentru fiecare persoană. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2″, potrivit unui comunicat al Prefecturii Capitalei.

Totodată, CMBSU a decis că la meciurile din optimile Campionatului European de Fotbal va fi permis accesul publicului până la 50% din capacitatea tribunelor Arenei Naţionale.

„În data de 28 iunie 2021, pentru evenimentul sportiv organizat pe teritoriul României, în cadrul optimilor Turneului Final al Campionatului European de Fotbal UEFA 2020 se permite participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a tribunelor, cu condiţia ca până la 25% din capacitatea maximă a tribunelor accesul să fie permis pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, informează Prefectura Capitalei.

La peste 25% şi până la 50% din capacitatea maximă a tribunelor, accesul va fi permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, dar nu au schema completă de vaccinare şi care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore ori rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, relateaza Agerpres.

Sursa foto: G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Casa de piatra nu mai exista de 5000 de ani. (Mai sunt cateva prin Portugalia, Chile, America Latina dar-s pe duca…)

  2. sa fim seriosi. Statistic nu cred ca are nimeni 200 de apropiati ( prieteni si familie ) care sa se incadreze in situatiile de mai sus, cu nivelul de vaccinare la care suntem. Intre timp, care e de buna credinta si nu minte ca are doar imunizati la petrecere, tot cu limita de 50 ramane.

  3. Cum s-a optat la „fara certificat de vaccinare” in Romania, situatia cu invitatii venind cu o foaie A4 „vaccinat, lotul xx” e una nu doar improbabila, ci halucinanta…

    Sau politia intreband de foaie invitatii la o nunta, etc. S-a dat drumul pur si simplu 😉 Doar ca in UK sunt deja 10.000 de cazuri varianta indiana pe zi, fiind vaccinati peste 50%. Data trecuta au fost 1-2 luni diferenta intre valul lor si al nostru.

    Guvernul nostru dovedeste inca o data ca n-a invatat nimic din cele 50-60.000 de decese ale romanilor. Sau poate a invatat… ca „merge si asa”.

  4. O bataie de joc,o dementa care se pare ca nu deranjeaza pe nimeni…Adica eu sanatos fiind,pt ca nu am facut covid…nu pot trai normal si merge la nunti,petreceri??…Doar vaccinatii(care pot da boala..)si cei care au avut.o??…Noi oamenii perfect sanatosi devenim o paria?…Au intaietate si normalitate doar cei care au legatura cu boala????….Societate dementa si lume bolnava,asta ati ajuns toti!…Daca acceptati cretinismul asta..

  5. Pînă la ce oră se stă??

  6. 👍👍👍👍

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.