G4Media.ro

VIDEO Incendiu puternic pe Calea Baciului, Cluj-Napoca / Arde un depozit de…

Sursa foto: Cluj24

VIDEO Incendiu puternic pe Calea Baciului, Cluj-Napoca / Arde un depozit de instalații / Nu sunt persoane rănite

Un fum puternic a fost vizibil, joi dimineața, în jurul orei 7.30, în cartierul Dâmbu Rotund din Cluj-Napoca, relatează Cluj24. Conform informațiilor de până acum arde depozitul Kazan.

ISU Cluj anunță că incendiul este localizat. S-au solicitat în sprijin două autospeciale de stingere de la ISU Bihor și Salaj

”Pompierii din cadrul Detașamentelor 1, 2 și Turda intervin în aceste momente cu 6 autospeciale și 2 autoscări pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o hală situată pe calea Baicului din municipiul Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit în jurul orei 7.30. Nu sunt până în prezent persoane care să solicite consult medical. Preventiv la fața locului s-a alocat și un echipaj SMURD”, anunță ISU Cluj.

Fumul dens a fost vizibil din mai multe zone ale oraşului, fiind purtat de vânt până în cartierul Grigorescu şi apoi în Mănăştur.

Kazan Cluj comercializarea de echipamente și accesorii de instalații. Compania anunță pe site că are un portofoliu de aproximativ 10.000 de articole, într-o gamă completă de instalații: termice, hidro, climă, panouri solare și obiecte sanitare.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...