G4Media.ro

VIDEO A ars din temelii Taverna Racilor din Snagov / Localul deținut…

sursa foto: Costel Pripas/facebook

VIDEO A ars din temelii Taverna Racilor din Snagov / Localul deținut de notoriul Pescobar a fost deschis recent, chiar înainte de Florii

UPDATE Omul de afaceri Paul Nicolau, cunoscut sub numele Pescobar, transmite pe rețeaua TikTok că Taverna Racilor de pe malul lacului din Snagov a ars din temelii. „A luat foc toată locația, nu e niciun fel de victimă, nici nu avea de unde că a luat foc noaptea. Avem doar pagube materiale. A ars din temelii, toată locația. Asta este, a luat foc, se face la loc, viața merge îaninte”, a spus omul de afaceri. El a mai relatat că în prezent se află în drum spre Constanța, pentru a discuta cu arhitrecții care se ocupă de Vila Minerva.

„Totul se reface. Bine că e iarnă acum (când a luat foc – n.red). După ce am renovat din temelii locația din Snagov… dar vom reface tot”, a mai spus Pescobar despre situația incendiului de la Snagov.

Știrea inițială

Un incendiu puternic s-a produs  sâmbătă dimineața la restaurantul Taverna Racilor din Snagov, transmit sursele G4Media. Focul se manifestă la acoperiș și mansardă, pe o suprafață de aproximativ 500 mp. Nu au fost raportate victime. În locație se aflau 13 persoane care s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor de intervenție.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un restaurant din Snagov, zona pontonului. Au fost alertate 9 autospeciale de stingere, SMURD, descarcerare. Nu sunt victime. Arderea se manifesta generalizat la nivelul acoperisului. Actionam cu autoscara pentru stingere de la inaltime si de pe 2 laturi ale cladirii”, a transmis oficial și ISU. De asemenea, ISU transmite că a fost realizat dispozitiv de protecție și în spatele restaurantului, unde există o zonă de pădure. Au fost alertate 11 autospeciale (video:incendiu taverna racilor isu Ilfov)

„Taverna Racilor” este rețeaua de restaurante cu specific „pește/fructe de mare”, fondată și condusă de omul de afaceri Paul Nicolau, recunoscut pe rețele de socializare sub numele de „Pescobar”. Localul cu terasă din Snagov a fost deschis recent, respectiv la finalul lunii martie, 2023, fiind amplu promovat pe tețeaua TikTok.

taverna racilor snagov, Pescobar

Deși tot în 2023 Pescobar s-a confruntat cu probleme din partea ANPC, restaurantul său din Herăstrău fiind închis  după ce s-au găsit mai multe nereguli, omul de afaceri a continuat să înființeze noi  localuri anul acesta și la Timișoara, dar și la Cluj Napoca.

Ideea deschiderii unui restaurant i-a venit în 2013, după ce și-a pierdut locul de muncă.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. A deschis afacere cand a ramas fara loc de munca? Ma indoiesc ca lucra ca bancher…

  2. Bai, dar au astia niste mutre de oameni de treaba, pusi pe munca…