G4Media.ro

VIDEO UPDATE O persoană a murit după o explozie la un bloc…

sursa foto: captură video

VIDEO UPDATE O persoană a murit după o explozie la un bloc din Craiova: A fost activat Planul Roșu de Intervenție / 50 de persoane evacuate / S-a prăbușit o parte dintr-un etaj

UPDATE O persoană scoasă de sub dărâmături a murit iar alte două persoane persoane, de sex feminin, au fost transportate la spital, transmite ISU Dolj.

știrea inițială

Pompierii ISU Dolj au activat Planul Roșu de Intervenție după o explozie puternică care a avut loc miercuri seara în Craiova, la un bloc cu un etaj.

„În urma evenimentului, s-a prăbușit o parte a etajului 1. Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului”, transmite IGSU.

„Din informațiile primite la acest moment, în urma deflagrației 3 persoane sunt afectate, dintre care 1 este inconștientă . Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din imobil”, mai precizează sursa citată.

La fața locului autoritățile intervin cu următoarele forțe: 1 autospecială de stingere, 2 autospeciale de descarcerare, 1 container multirisc, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 unitate de terapie intensivă mobilă, 3 ambulanțe SMURD și 2 ambulanțe aparținând SAJ. În sprijinul forțelor care intervin la fața locului a fost trimis și 1 container multirisc încadrat cu echipaj complet, din cadrul ISUJ Olt.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...