G4Media.ro

Incendiu la un depozit de lemne, în Săcueni (Bihor) / Arde tot…

Sursa foto: ISU Bihor

Incendiu la un depozit de lemne, în Săcueni (Bihor) / Arde tot depozitul, cu risc de extindere

Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la un depozit de material lemnos din localitatea bihoreană Săcueni, anunță News.ro. Primele date arată că tot depozitul, pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, a fost cuprins de flăcări şi că există riscul ca incendiul să se propage.

Incendiul se manifestă la un depozit de material lemnos situat pe strada Gării din localitatea Săcueni, focul fiind observat în jurul orei 19:30, când au fost anunţaţi pompierii.

”La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau violent la nivelul întregului depozit, pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, existând riscul propagării acestora la materialul lemnos depozitat în curtea societăţii comerciale. 25 de pompieri militari acţionează cu cinci autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi  lichidarea incendiului”; informează ISU Bihor.

Conform salvatorilor, misiunea de stingere a focului este una dificilă şi de durată, din cauza cantităţii mari de materiale combustibile aflate în depozit şi în exteriorul acestuia, operaţiunea fiind condusă în teren de prim-adjunctul inspectorului şef al ISU Bihor, colonel Csilik Adrian, unul dintre coordonatorii contingentelor de pompieri care au participat la stingerea incendiilor de vara trecut, din Grecia.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...