G4Media.ro

Incendiu într-un bloc din Mureș/ Peste 30 de persoane au fost evacuate

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Incendiu într-un bloc din Mureș/ Peste 30 de persoane au fost evacuate

Peste 30 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc de locuinţe din Târgu Mureş, pe strada Aleea Săvineşti, după izbucnirea unui incendiu la un apartament situat la primul etaj, transmite Agerpres.

„Apartamentul este la etajul 1 dintr-un bloc cu 4 etaje. S-au evacuat 31 de locatari, evaluaţi de echipajele medicale ce încadrează autospeciala de transport personal şi victime multiple. Incendiul este lichidat. La faţa locului s-au dislocat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, autospeciala de salvare de la înălţime şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă”, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

Potrivit ISU Mureş, la momentul izbucnirii incendiului, doi locatari aflaţi în interiorul apartamentului în care a izbucnit incendiul s-au autoevacuat, fiind preluaţi de echipajele medicale.

„Suprafaţa afectată de incendiu este de aproximativ 17 mp. Acesta s-a manifestat cu degajări mari de fum, echipajele acţionând pentru ventilarea tuturor apartamentelor şi pentru identificarea şi lichidarea eventualelor focare ascunse. Cauza şi împrejurările producerii incendiului sunt în curs de stabilire”, a precizat ISU Mureş.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...