G4Media.ro

Încă un cadou făcut de primarul Firea pe banii bucureștenilor: Vacanță de…

Încă un cadou făcut de primarul Firea pe banii bucureștenilor: Vacanță de 7 zile gratuit la mare pentru tinerii între 18 și 35 de ani, trimiși la cursuri de dans, dezvoltare personală și flash mob

Primăria Capitalei anunță că a lansat, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București, cea de-a doua ediție a programului ” Școala de Vară”, desfășurată în perioada 5 August -29 Septembrie 2018, prin care studenții și tinerii cu vârsta între 18 – 35 de ani pot petrece 7 zile pe litoralul românesc, având cazarea și 3 mese pe zi gratuite. Un cititor G4Media.ro a suprins vineri dimineața o coadă de câteva zeci de tineri în fața Centrului pentru Tineret.

”Tinerii și studenții sunt prioritatea noastră! Plecând de la premisa ”O minte sănătoasă într-un corp sănătos!” în ”Școala de Vară 2018” am pus accentul pe activități indoor – educative, de formare și profesionalizare și activități outdoor – de divertisment și recreere: public-speaking, comunicare, interacțiune, viață socială, dezvoltare personală, gestionarea emoțiilor/stresului, cursuri de dans și flash-mob”, se arată într-un comunicat al Centruluil pentru Tineret al Municipiului București.

Amintim că nu este primul cadou făcut de primarul Gabriela Firea pe banii bucureștenilor. La Direcția de Asistență Socială a Municipiului București, s-a format, joi dimineața, o coadă de zeci de oameni după anunțul primarului general, Gabriela Firea, că 1.000 de pensionari vor pleca în Grecia, într-o excursie all-inclusive de 8 zile, pe bani de la bugetul primăriei.

VIDEO Zeci de pensionari s-au îmbulzit pentru a prinde vacanța all-inclusive în Grecia oferită de Firea

(Sursa foto: Facebook)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Prosteli peste prosteli!

 2. bune observatii, pensionarii in grecia, tinerii in romania … si coada mai anorexica decat a pensionarilor .. concluzia tinerii se lasa mai greu cumparati decat pensionarii.

 3. Și totuși, nu există nicio bază legală pentru a opri mituirea asta electorală din banii bucureștenilor? Pe ei nu-i întreabă nimeni??

  • Singura baza legala a fost alegerile libere, iar voi nu a ti folosit o! In concluzie tara merge cum aleg oamenii sa mearga!

  • @ Daniel:

   Crede-mă că nu mi se aplică acest ”voi” al tău: nu-s nici din București, și mă și prezint la TOATE alegerile.

 4. Daca tot avem bani, eu zic sa mai dam si pentru catedrala neamului. 🙂

 5. Deviza ‘istorică” a PSD-ului este : „Pâine si circ!”
  E drept ca nici nu au prea au alte argumente electorale.
  Si totusi PSD-ul a evoluat. La muzeul PCR al RSR, galeţile şi sticlele cu „oloi” au ajuns (deocamdată) la secţia de „Vechi intrumente manpulatorii democratice”.
  Gurile rele, vor zice că aceste „obiecte de rechizită” vor fi reutilizate şi la alegerile viitoare. Cum industria noastră e în prag de falimet, găleţile vor fi importate din Zimbabwe, că ăia au terminat cu alegerile lor şi tocmai şi-au scos tancurile în stradă contra celor ce sunt împotriva „Planului de guvernare”. Politica contondentă a tancurilor este clar mai eficienta decât plasticul de proasta calitate al Teleormanului.
  Dar ne antrenăm, ne antrenăm!…
  Tocmai am absolvit cursurile de „tăbliţe”. Alea cu numa’ litere. Adică cele care sunt „legale dar ilegale”. Pănă la alegeri vom avea şi tunuri cu apă şi pistoale cu şocuri electrice, exact aşa cum doreşte noul „erou” al poporului PSDist, Cristian Prescorniţoiu din Focşani, bugetarul care iubeşte România democraţiei Teleormănene mai mult decât salariul lui de 7500lei/luna.
  Ce nu face PSD-ul pentru binele poporului său…Mai ales că alegerile se apropie…

  • Şi nu vă luaţi după aparenţe. Tinerele din imagine nu sunt din cele care de la „coada sănătăţii mentale”. Ele reprezintă noile mlădiţe PSD-iste, prezente la o întrunire a „tineretului cu minte sănătoasă”. Adică congresist-pesedizată.
   Nu prea ştiu ele („mlădiţele”) care ar putea fi doctrina social-democrată, dar nu aceasta e cel mai important. Nu o ştiu, dealtfel, nici părinţii lor spirituali, aşa că…
   O parte ezită sfielnic să „se pronunţe”, antrenându-se pentru Parlament. Altele (tot „mlădiţe”si ele) au decis curajoase că PSD este de dreapta, ceea ce ar fi o palmă pe obrazul oricărui PSD-ist rezonabil, dacă ar ştii ce înseamnă asta. Adică, în dezordine, să ştii ce înseamnă să fii rezonabil, şi/sau, să ştii ce înseamnă să fii de dreapta( sau de stânga, după QI-ul fiecăruia). La centru, s-a decis!, se bagă numa’ micii şi berea gliei părinteşti, de care nici Zinbabwuinii (cum ar zice Veorica Docilă) nu au auzit.
   Revenind la „mlădiţe”, nu au ele prea multă carte si nici prea multe idei „originare”, da’ cum ştiu să-şi facă singure „selfi-uri” (sic) şi au un instinct de supravieţuire dezvoltat şi neînpleticit în morala (inutilă) a vulgului, viitorul lor este asigurat.
   Imediat după beizadele, da’ tot e bine…

   PS : Dacă am „confuzionat” pe unii dintre cititori, aflati că termenul generic de „Mlădiţe” acoperă, statistic si democratic, tot spectrul de exprimare naturală (adică feminin, masculin, şi…”celălanţi”). „Minte sănătoasă” să ai, că îndoctrinarea e gratuită.

 6. Hai cu toți la pomană și la mână întinsă. Lumânări și tămâie de banii ăia pt toți care pun mâna pe ei.

 7. popor demn …de dispret. implicati-va, uniti-va si alegeti numai oameni noi. citeam ce a facut ceausescu cu minerii sa le inchida gurile, le=a promis si a facut ca el, alteori a mai dat 100….unui popor de asistati.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.