G4Media.ro

Încă o pârtie şi telescaunul sunt deschise, de miercuri, în Poiana Brașov

sursa foto: Facebook/Allen Coliban

Încă o pârtie şi telescaunul sunt deschise, de miercuri, în Poiana Brașov

Iubitorii schiului şi snowboarding-ului vor putea folosi, de miercuri, încă o pârtie de pe domeniul schiabil Braşov, Lupului şi, odată cu deschiderea acesteia, va fi repornit şi telescaunul, transmite Agerpres.

„Miercurea braşovenilor vine cu o nouă veste bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă, de mâine deschidem Lupului inferior. Astfel, de mâine, schiorii şi snowboarderii experimentaţi, care vor să se bucure de o zonă mai linişită, au la dispoziţie această pârtie, care include şi telescaunul de 4 locuri. Accesul se face fie din Drumul Roşu, pe pârtia 3D, fie pe lângă telegondolă, pe Drumul albastru. În măsura în care ninsorile şi temperaturile ne vor permite, vom continua lucrările de amenajare a pârtiilor Ruia şi Subteleferic, astfel încât iubitorii sporturilor de iarnă să se poată bucura de tot domeniul schiabil din masivul Postăvarul. Şi, ca în fiecare miercuri, îi aşteptăm pe braşoveni să se bucure de pârtiile din Poiana Braşov, la tarife reduse cu 50% „, a precizat primarul Allen Coliban.

Astfel, de miercuri se va putea schia pe pârtiile Drumul Roşu (integral), Sulinar (integral), Lupului (partea superioară), Subteleferic, de la ieşirea din canal, Lupului inferior, Kanzel şi Doamnei. Vor fi deschise şi pârtiile pentru începători, Bradul şi Stadion.

Starea pârtiilor este bună, mai ales că în weekend s-au înregistrat ninsori abundente, iar temperaturile negative au permis funcţionarea instalaţiilor de producere a zăpezii artificiale.
Stratul de zăpadă bătută pe pârtie măsoară 30 de centimetri în partea inferioară a masivului şi ajunge până la 50 de centimetri pe pârtiile din zona superioară.

Din acest sezon, în fiecare zi de miercuri, braşovenii plătesc 50% din valoarea cartelelor de schi valabile în acea zi, respectiv ski-pass-urile de o zi, cele valabile 4 ore, precum şi cele cu valabilitate de la orele 11.00, 13.00 şi 14.00.

Ski-pass-urile, inclusiv cu opţiunile valabile pentru Miercurea braşovenilor, pot fi încărcate şi online, pe www.skibv.ro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...