G4Media.ro

Încă două decese cauzate de coronavirus. Numărul victimelor ajunge la 42

Încă două decese cauzate de coronavirus. Numărul victimelor ajunge la 42

Încă două decese au fost înregistrate duminică în România, numărul victimelor urcând la 42, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Alte 308 cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus au fost confirmate în ultimele 24 de ore, numărul total ridicându-se la 1.760. Conform datelor prezentate duminică, alţi 38 de pacienţi sunt la Terapie Intensivă, 31 în stare gravă.

Numărul românilor decedaţi în străinătate din cauza COVID – 19 a urcat la 12 persoane.

Redăm integral comunicatul

Femeie, 75 ani, jud. Hunedoara. În data de 24.03.2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara . Rezultatul testării din data de 29.03.2020 a fost pozitiv.

Data deces: 26.03.2020 – Spitalul Municipal Hunedoara- Secția ATI.

Patologie preexistentă: Bronhopneumopatie cronica obstructivă.

Deces 42

Bărbat, 82 ani, jud. Hunedoara . În data de 25.03.2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Timișoara. Rezultatul testării din data de 29.03.2020 a fost pozitiv.

Data deces: 25.03.2020 – Spitalul Municipal Hunedoara- Secția ATI.

Patologie preexistentă: Neoplasm digestiv stadiul III. Hemoragie digestiva superioara

Niciuna din persoanele decedate nu a avut istoric de călătorie și nici contact cunoscut cu caz confirmat.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. „Niciuna din persoanele decedate nu a avut istoric de călătorie și nici contact cunoscut cu caz confirmat”

  Cazurile 41 si 42 sunt similare cazurilor 35-37 in ceea ce priveste perioada infectarii si faptul ca a fost intracomunitara (nu se cunoaste contactul).

  Devine din ce in ce mai interesant, pentru ca am mai spus pe aici ca infectarea a avut loc inainte de declararea starii de urgenta, iar faptul ca este vorba despre o infectare intracomunitara inseamna ca sursa infectarii nu o pot reprezenta cei carantinati sau izolati dupa data de 16.03.2020 (data declararii starii de urgenta).

 2. Optiti impostura unui Vela, Tataru, Arafat

 3. Jegurile de guvernanti, care doar mananca cacao pe la tele,ne cred chiar prosti pe toti si ne ascund adevarul cu o nesimtire de neinchipuit. Mai spera sa avem si incredere in ei.

 4. Corona-troli… La greu. Sunt mai multi corona-troli informatici ?, decât cei infectați cu adevărat de aceasta molimă… ?

 5. AVEȚI NEVOIE DE ZONE DE CARANTINĂ MILITARE LA GRANIȚE! TOȚI CEI CARE INTRĂ IN ȚARĂ SĂ FIE CARANTINATI. ASTA TREBUIA SA FIE DE LA INCEPUT! CIRCULAȚIA MARFURILOR TREBUIE SĂ FIE LIBERĂ. CU CE SUNT HRANITI OAMENII IN CARANTINĂ? DAR ÎN SPITALE? CUM VREȚI SĂ REZISTE OAMENII LA BOALA DACA NU SUNT HRĂNIȚI CORESPUNZĂTOR? CE GARANȚII AU OAMENII CA SUNT TRATAȚI CORESPUNZĂTOR? CE GARANȚII AU OAMENII CĂ TESTELE CARE SE FAC SUNT CORECTE SI REFLECTĂ REALITATEA?

 6. Opriti paranoia ,mor doar cei cu boli grave.
  Foametea in schimb va omora mai multi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.