G4Media.ro

Înalta Curte a desemnat, prin tragere la sorţi, judecătorii din completurile de…

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Înalta Curte a desemnat, prin tragere la sorţi, judecătorii din completurile de cinci pentru anul 2023

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a desemnat, marţi, prin tragere la sorţi, membrii completurilor de cinci judecători care vor funcţiona în anul 2023, relatează Agerpres.

Prin hotărârea Colegiului de Conducere al Înaltei Curţi s-a stabilit funcţionarea în cadrul Instanţei supreme, în cursul anului 2023, a două completuri de cinci judecători în materie penală şi a două completuri de cinci judecători în alte materii decât cea penală.

În urma tragerii la sorţi, Completul 1 penal este format din: Valentin Gheorghe Chitidean, Ana Hermina Iancu, Luminiţa Criştiu-Ninu, Eleni Cristina Marcu şi Oana Burel.

Completul 2 penal va fi compus din: Lucia Tatiana Rog, Simona Elena Cîrnaru, Maria Francisca Vasile, Elena Barbu şi Mircea Mugurel Şelea.

De asemenea, au fost traşi la sorţi membrii a două completuri în materie civilă.

Completul 1 civil este format din: Ana Roxana Tudose, Cristinel Grosu, Mirela Vişan, Andreia Liana Constanda şi Iulia Petronela Niţu.

Completul 2 civil este format din: Maria Hrudei, Liliana Vişan, Adina Oana Surdu, Monica Ruxandra Duţă şi Lavinia Curelea.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. CAND VA FI NEVOIE VOR DECLARA BILELE NECONFORME, CUPLETELE NECONSTITUTIONALE SI VOR ACHITA FAPTASII.

  2. Au iesit la „tragerea la sorti” o nevasta de general SRI (Lucia Tatiana Rog), plus cativa simpatizanti ai macelaririi legilor justitiei de catre PSD+PNL, deci vom avea o justitie politizata si controlata de servicii la ICCJ…

    • Asta ca sa nu se mai ostenească Curtea Costitutionala sa le darame din nou.Chiar asa,legea,din cauza careia au fost desfiintate acele complete,a fost modificată conform acelei decizii a CCR? Sau nu stiu de glumă.Era un articol acolo care îi impiedica pe judecatorii constitutionali sa tranteasca respectivele complete,dar i-a instigat Dorneanu,cerandu-le sa-l ignore.

  3. La Tragerea de Anul Nou 5 din 49 bilele câştigătoare alese din bilele bleu precum ochii albaştri sunt:

    1. Interesul Naţional.
    2. Interesul Naţional.
    3. Interesul Naţional.
    4. Interesul Naţional.
    5. Interesul Naţional.

    S-A VOTAT BINGO!

    #echipacastigatoare

  4. Asta ca sa nu se mai ostenească Curtea Costitutionala sa le darame din nou.Chiar asa,legea,din cauza careia au fost desfiintate acele complete,a fost modificată conform acelei decizii a CCR? Sau nu stiu de glumă.Era un articol acolo care îi impiedica pe judecatorii constitutionali sa tranteasca respectivele complete,dar le-a dat de înteles Dorneanu,că pot sa-l ignore.