G4Media.ro

În stațiunea Albena din Bulgaria a început închiderea treptată a hotelurilor/ Motivul:…

Foto: hoteluri-bulgaria.com

În stațiunea Albena din Bulgaria a început închiderea treptată a hotelurilor/ Motivul: Numărul tot mai scăzut de turiști

În stațiunea Albena a început închiderea treptată a hotelurilor. Motivul este numărul tot mai scăzut de turiști, după ce zborurile charter au fost suspendate și Germania a declarat coasta de nord a Mării Negre bulgare ca fiind o destinație periculoasă, transmite Duma, citată de Rador.

Situația epidemiologică din complexul turistic este calmă, până în prezent nu există date privind turiștii infectați. Săptămâna trecută, complexul Albena a avut peste 8.000 de turiști, săptămâna aceasta sunt deja în jur de 6.500, a declarat Hristo Penev, managerul complexului. Potrivit lui Penev, până în prezent au existat date despre persoanele de contact ale celor infectați din rândul personalului, pentru că acestea și-au suspendat obligațiile de serviciu, dar nu a fost înregistrat niciun caz pozitiv la turiști.

Între timp, au apărut informații că, la o întâlnire a ministrului turismului, Mariana Nikolova, cu reprezentanții touroperatorilor germani, a fost discutată deshis posibilitatea manipulării informațiilor despre cazurile COVID-19, deoarece datele oficiale legate de pandemie i-au făcut pe turiștii germani să renunțe.

Motivul este avertizarea autorităților germane de a nu călători în zonele Blagoevgrad, Dobrici și Varna, precum și introducerea testelor obligatorii pentru cei care sosesc de acolo din cauza cazurilor tot mai numeroase de infectare. Anterior, televiziunea germană a difuzat un reportaj de la Nisipurile de Aur, care arată cum măsurile antiepidemice nu sunt respectate pe scară largă noaptea în baruri și în alte locuri pentru divertisment în grup.

Sursa: Duma/ Rador/ Traducerea: Mirela Petrescu

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Doar cand te uiti la poza din Albena iti dai seama ce mizerie de litoral avem!

    • iar Albena este una dintre statiunile invechite, pline de hoteluri comuniste dar renovate. alte statiuni, putin mai spre sud, arata foarte bine si ofera conditii excelente de cazare si petrecere a timpului

    • Da domnu’ Cristi, dar are Albena spatii de jucat hore pe trotuar la mare imbulzeala? N-are! Are Albena terase cu haleala la pret de restaurant cu stele Michelin? N-are! Are Albena manele la cererea ghertoiului? N-are! Asa ca mai lasati-ne cu comparatiile astea ca nu tine vrajeala. Sau….lasa-tine! Asta ca sa inteleaga si arogantii fitosi care nu suporta masca pe figura de bovina.

  2. Romani, nu mai mergeti in Albena ca se inchid hotelurile, dar veniti la cocalarii de la litoralul romanesc.Fake de 2 lei!!!!

  3. Un articol de doi lei, fără nici un fel de argumente solide. Miscati-va curul din redactie/acasa si mergeți în Albena sa vedeti adevărata realitate…turism civilizat la preturi decente.