G4Media.ro

În Chișinău va fi amenajat Pomul de Crăciun, dar fără să mai…

sursa foto: Facebook/Ion Ceban

În Chișinău va fi amenajat Pomul de Crăciun, dar fără să mai fie organizate târguri și iarmaroace, anunță primarul Ion Ceban

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a anunțat vineri seara că Pomul de Crăciun va fi amenajat, tradițional, în centrul orașului, dar că nu vor fi organizate târguri și iarmaroace din cauza crizei pandemice.

  • „(…)Eu cred că atmosfera sărbătorilor de iarnă trebuie să persiste în capitala Moldovei. Tradițional, Pomul de Crăciun va fi amenajat în centru, cel mai probabil în Parcul Catedralei în fața Arcului de Triumf, iar în scuar vor fi amplasate decorațiuni”, a scris Ion Ceban pe contul de Facebook.

Primarul a precizat că „pretorii vor prezenta un concept de amenajare a tuturor parcurilor și scuarurilor din sectoare”, care să permită păstrarea tuturor normelor sanitare, după modelul acțiunilor din alte țări.

  • „Acest lucru presupune instalarea unor brazi, decoruri minime și fără zone de comerț, pentru a evita aglomerațiile. Vin cu un apel către toată lumea, de a păstră distanța și regulile de protecție atunci când vor vizita aceste locații”, a mai scris Ion Ceban.

sursa foto: Facebook/ Ion Ceban

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...