G4Media.ro

Iași: Facebook, obligată de instanță să șteargă un cont fals utilizat pentru…

Iași: Facebook, obligată de instanță să șteargă un cont fals utilizat pentru atacuri electorale

Judecătoria Iași a obligat Facebook să șteargă un cont fals creat pe numele candidatului Marius Bodea, care era folosit pentru atacuri electorale, transmite publicația 7Iasi.ro.

Bodea a reclamat la începutul acestei luni furtul de identitate și refuzul rețelei de socializare de a înlătura de bună voie contul fals creat în numele său. E vorba despre pagina Facebook ”Alături de Marius Bodea”, creată de persoane necunoscute ce pretindeau că publică materiale în numele candidatului USR la șefia Consiliului Județean Iași.

Pe 15 septembrie, Judecătoria Iași a cerut Facebook să înlăture pagina falsa de pe care erau lansate atacuri electorale, potrivit 7Iasi.ro.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Fac cum fac si tot de usereu’ se iau. Ca deh, corb la corb nu-si scoate ochii.

  2. Marius Bodea ăsta parca era în PNL, adică cu USLul pentru useristul de rând, parcă USR nu primea traseiști și nu îi făcea candidați

  3. Tehnică psdistă de a umple de rahat pe cineva în fața electoratului său. E clar că electoratul USR+ nu mușcă prea bine la fake news, așadar nu vor vrea să îl voteze dacă îl cred postac de fake news-uri. Și în plus, va servi ca propagandă în rândul celorlalți, citând contul fals. Ceva de genul: Până și X spune că….

    Mizerabili e puțin spus.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.