G4Media.ro

Hotelurile din Kușadasi și Didim au ajuns la 90% grad de ocupare…

Hotelurile din Kușadasi și Didim au ajuns la 90% grad de ocupare / Cei mai mulți turiști sunt din Polonia, România, Bulgaria și Ucraina

Şeful Direcţiei de Cultură şi Turism din provincia Aydın, Umut Tuncer, declară că gradul de umplere al hotelurilor din Kuşadası şi Didim a ajuns la 90% şi că obiectivul este de a atrage un milion de turişti în regiune, până la sfârşitul anului, informează Haberler, citată de Rador.

Kuşadası, una dintre destinaţiile turistice importante ale Turciei, este renumit pentru turismul maritim dar şi pentru cel cultural, obiective precum Cetatea Güvercinada şi oraşul antic Annaia (Kadıkalesi), intrate în patrimoniul UNESCO.

Din peisajul natural atrage atenţia Parcul Naţional Menderes.
Iar Didim este cunoscut pentru Plaja Altınkum (Nisipul de Aur), Templul lui Apollo şi oraşul antic Milet, cunoscut sub denumirea de „oraşul filozofilor”.

Toate hotelurile din Didim şi Kuşadası sunt deschise, gradul de ocupare fiind de 90%, spune Umut Tuncer: „Acum avem turişti străini majoritar din Polonia, Bulgaria, România şi Ucraina. Gradul de ocupare al hotelurilor din Didim este de peste 90%. Iar la Kuşadası, hotelurile sunt ocupate în procent de 80%. Estimăm că în curând, hotelurile din Kuşadası şi Didim vor fi ocupate 100%. În 2019 am primit aproximativ 1,5 milioane de turişti. Ne dorim ca până la sfârşitul acestui an, să primim un milion de turişti, în pofida pandemiei”.

Sursa: Haberler/ Rador/ Traducere: Florin Matei

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

 1. asa, si de ce e asta o stire?

  • Ne arata pe unde pleaca romanii cand vor sa evite statiunile romanesti din cauza preturilor nejustificate si a serviciilor infecte.
   Aceste stiri ar trebui sa treazeasca imbecilii din guvern si sa inceapa sa gandeasca pe termen lung cum fac turcii.
   Ca idee, distrus Satul de vacanta si micii afaceristi evazioniari din Mamaia/statiuni si lasat loc gigantilor care stiu cum se face treaba cu All Inclusive.
   Vezi cazul Nisipurile de aur Bulgaria unde statul a calcat in picioare mici afaceristii evazionisti si a lasat loc gigantilor nemti cu all inclusivie.
   Dupa ce au investit nemtii 400 mil euro in Nisipurile de aur turismul a explodat astfel generand multe taxe la stat si locuri de munca.
   Asa se face treaba!!!!!