G4Media.ro

HARTĂ Rezultate locale parțiale: PSD, pe cale să ia de la PNL…

Sursa foto: Infogram

HARTĂ Rezultate locale parțiale: PSD, pe cale să ia de la PNL șase președinți de Consilii Județene / PNL ia Botoșani de la PSD / UDMR păstrează 4 CJ-uri / AUR și ADU nu au nici un consiliu județean

PSD ia de la PNL șase posturi de președinte de CJ, conform rezultatelor parțiale prezentate luni de rezultatevot.ro. E vorba de șefia CJ Maramureș, Suceava, Timiș, Vrancea, Caraș și Prahova, toate controlate până acum de PNL.

Pe de altă parte, PNL ia de la PSD șefia Consiliului Județean Botoșani, unde Valeriu Iftime (PNL) este în fața lui Lucian Trufin (PSD) cu circa 250 de voturi, potrivit numărătorii paralele a PSD.

Surprinzător, la Suceava, liberalul Gheorghe Flutur este pe cale să piardă președinția Consiliului Județean în fața social-democratului Gheorghe Șoldan. Conform datelor de la această oră, acesta are 43,2%, în timp ce liberalul a fost votat de 40,6%.

Liberalii pierd și Timișul, acolo unde Alianța PSD-PNL îl pune în funcție pe social-democratul Albert Simonis, dar și Prahova, unde în locul liberalului Iulian Dumitrescu e votat Virgiliu Daniel Nanu.

PNL a pierdut, după primele date, și județul Vrancea. În locul lui Cătălin Toma, cele mai mari șanse le are acum social-democratul Nicșor Halici. Candidatul PSD are 37,88%, în timp ce liberalul a fost votat, după datele rezultatvot.ro de 36,31% din populația județului.

Datele parțiale arată că PSD e pe cale să câștige și postul de președinte al CJ Caraș-Severin: Silviu Hurduzeu are un avans de 7 puncte în fața lui Romeo Dunca (PNL).

Și la Maramureș candidatul PSD, Gabriel Zetea, e dat cu 36% în fața candidatului PNL Gabriel Șteșco, cu 30,5%.

Datele din acest moment arată că UDMR și-a păstrat șefia celor patru consilii județene – Satu Mare, Mureș, Harghita și Covasna, în timp ce AUR și ADU nu au câștigat nici un consiliu județean.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. Frumoasa harta, ca cea de dupa ’89. Ne-au rezolvat iar Moldova si Regatul !

 2. Harta actuala ne arata ca toata tara este capturata de mafioti, hoti, incompetenti patronati de lenesul sef Ciollanis, tradatorul suprem. Ne-am batut joc de viata noastra pentru inca 4 ani. 🙁

  • Patru ani cu optimism, opt sau doisprezece cu realism si vreo 40 cu pesimism.
   Incredibil cum grapyni a prins iar un mandat de europarlamentar.

 3. Președintele ala pe care l-am votat de două ori ca să ne scape de Peeeseeedeee și care e autorul coaliției pesedenele e moldovean sau muntean? Iar pentru știința ta, Regatul României includea și Moldova. Iar între 1918 și 1948 a inclus și Ardealul și Bucovina și Banatul.

  • Ciu ma rosie si febra galbenă au cuprins toata tara.

  • Da, regat era toata Romania la un moment dat, dar stim despre ce e vorba cand spunem „regat”.

 4. Felicitări, Nicușor Dan!
  Bine că ne-ai scăpat de sârma din c–oaste!