G4Media.ro

Guvernul, trollat din nou de către una dintre cele mai mari companii…

Sursa: Facebook

Guvernul, trollat din nou de către una dintre cele mai mari companii de HR din Româna: Închiriem în zona Bacău personal specializat construcții pentru ședințe foto

Lugera, o companie multinațională de HR, una dintre cele mai mari din România, ironizează Guvernul după ce PSD a anunțat vineri, în ziua protetului #șîeu, că începe lucrările la centura ocolitoare a Bacăului. Ulterior presa a relatat că utililajele ar fi dispărut de pe șantier, dar constructorul a precizat că activitatea pe șantier se desfășoară de luni până sâmbătă și că utilajele au fost garate seara în puncte special amenajate pentru a fi păzite pe timpul nopții.

”Închiriem în zona Bacău personal specializat construcții pentru ședințe foto. Detașăm pentru proiecte de drumuri și poduri în zona Bacău figuranți (la propriu) care să pună umărul la acțiune”, se arată într-un anunț postat pe pagina de Facebook a companiei.

Compania Lugera&Makler l-a luat peste picior, săptămâna trecută, pe ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, care a proferat în public o serie de jigniri la adresa senatorului PNL Florin Cîțu, pe care l-a numit ”urât”, ”prost” și ”chiparos”.

”Angajăm specialist înfrumusețare chiparoși”, a postat Lugera pe pagina oficială de Facebook. ”Detalii la ricardo@lugera.ro”, se mai arată în mesaj, aluzie la cel de-al doilea prenume al lui Teodorovici, Orlando.

”Când vorbeam despre joburile viitorului, nu neapărat la un astfel de rol ne gândeam, dar ne adaptăm la piață. Știți pe cineva?”, a mai adăugat compania de HR.

Postarea a fost distribuită inclusiv de senatorul PNL Florin Cîțu, cel jignit de Teodorovici în Parlament. ”Sa-i ajutam pe cei de la Lugera & Makler Romania. Stiti pe cineva?”, a scris el pe Facebook.

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici l-a insultat miercuri, la dezbaterea bugetului pe 2019 în Comisiile de buget-finanţe, pe senatorul liberal Florin Cîţu, strigându-i: „Eşti frumos! Chiparosule! După ce că eşti urât, mai eşti şi prost”.

 

 

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

 1. cat „circ”.. cand ei „chiar muncesc” .. si noi ne batem joc de ei

 2. Eu inteleg ca lucrati din donatii, dar si gratis daca as lucra eu mi-as respecta meseria. Incercati sa recititi primul paragraf: exemple: „… ironizează Guvernul după PSD a anunțat vineri ” sau „…dar constructorul că activitatea pe șantier se desfășoară …”. M-am oprit aici cu cititul, imi pare rau, dar e inadmisibil ca un articol de ziar sa fie scris mai prost la nivel gramatical elementar decat un comentariu de pe FB (as zice sa nu o mai ironizam pe „d-na” prim-ministru in acest caz)

  • Da, aici ai dreptate.
   Oricum, la partea de „corectură”, au menționat că sunt ajutați de către voluntari!??
   E vorba de autocorectul care încurcă pe mulți.
   Dar ei nu ar trebui să facă parte din „mulți”!
   Mai multă atenție REDACȚIA!