G4Media.ro

Guvernul înființează încă un post de secretar de stat la Educație, al…

Guvernul înființează încă un post de secretar de stat la Educație, al șaselea, după ce doi dintre actualii demnitari sunt în concediu pentru campania electorală

Guvernul a aprobat vineri o Hotărâre prin care înființează un post de secretar de stat în organigrama Ministerului Educației, iar actul normativ a apărut luni în Monitorul Oficial. Hotărârea de guvern nu fusese pusă în dezbatere publică sau anunțată înainte de a fi aprobată, conform regulilor de transparență decizională.

Înființarea postului cu numărul 6 de secretar de stat vine în contextul în care doi secretari de stat de la acest minister sunt în concediu, potrivit ministrului Monica Anisie, fiind în campanie electorală.

Premierul Ludovic Orban se pregătește să numească un nou secretar de stat la Educație, dar nu în locul celor doi care au plecat în campanie electorală în perioada deschiderii școlilor, ci unul pe un post nou înființat, potrivit HG 765 din 10 septembrie 2020.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. N-ar vrea ăștia să se ducă dracului mai repede?!

  • Off, și cum redusesera ei nr de ministere…
   Si cum dădeau afara amantele pesedistilor și aduceau oameni competenți în loc. Amantele lor adică
   #ghinion încă 4 ani

 2. Guvernul functioneaza cu rezerva la rezerva ca in centrale nucleare.

  • PNL numai la alegeri se gandeste, nu da doi bani pe tara.

   De ce au crescut subventia pentru partide in cea mai mare criza economica din istorie, dar nu gasesc bani pentru profesori? Fiindca PNL nu da doi bani pe noi, exact ca PSD.

  • Toti se gandesc la chiverniseala, nu la popor si tara.

 3. Avem de a face cu un stat eșuat, ros de corupție, de incompetență, de pile, de mafie și încălecat de bande mafiote. Sinecurile curg, banii se risipesc, traseismul este în floare, contractele date cu dedicație, reformele lipsesc cu desăvârșire și nici nu se întrevede nimic dătător de speranțe, pentru tâmpiții care cred că votând PNL-ul se va schimba ceva, le sugerez să privească înapoi, dar cu obiectivitate, dacă se poate, numai la ultimele 9-10 luni de guvernare, cam ce s-a întâmplat, asta se va petrece și pe viitor. Niște șnapani care vi se vând altfel, dar care nu sunt altceva decât niște expirați, traseiști de duzină și fini combinagii. Dacă asta vă doriți, mergeți și votați, că votați mizeria ciumistă sau rahatul galben, cam tot un drac, nu se schimbă nimic, nu vă faceți speranțe, sunt degeaba! Oamenii ăștia s-au mai găsit la guvernare, chiar și acuma, iar rezultatele sunt 0: strategie coerentă pentru deschiderea școlii, cu reguli unitare, ioc, asigurarea măștilor pentru nevoiași – ioc, tabletele pentru elevi – ioc, oprirea finanțării a tot felul de instituții fantomă – din părți, iar lista poate continua, în privința ciumei roșii, știm cu toții cine este și felul mafiot în care a guvernat această țară, nu doar în ultimii 4 ani, ci din 1990 încoace. Foarte mulți dintre incompetenții regăsiți în PSD zac astăzi ca lumini ale competenței în PNL, mulți iluștrii PNLiști au făcut carieră în PSD, dedându-se la toate mârșăviile posibile și greu de imaginat pentru o persoană onestă din popor. Sunt foarte curios să văd reacția celor care aplaudă astăzi traseiștii veniți dinspre PSD spre PNL, cum vor reacționa peste 4 ani, când, aceiași bandiți vor trece la PSD. Nu avem de a face cu două partide politice, ci cu o adunătură mare de escroci repartizată sub două sigle, denumite generic partide, pentru a-i fraieri pe naivi. Nu au doctrină, nu funcționează după principii și reguli morale și oneste, nu reprezintă poporul, ci doar pe sine și grupurile de apropiați, nu au de a face cu statul de drept, ci doar cu cel mafiot, sunt garantul a tot ce se petrece rău în această țară. Nu avem instituții pentru oameni, nu avem legi pentru toți, nu avem reforme și oameni competenți a le face, nu avem separația puterilor în stat, ci încălecarea lor și subordonarea uneia alteia, dar din punct de vedere al faptelor de corupție și cumetrii. Un stat mafiot, condus de indivizi de cea mai joasă speță, lipsiți de scrupule și aserviți serviciilor secrete, cele care fac și desfac, cele care, dacă nu te raliezi sistemului, te curăță. Trist, dar adevărat, România nu este statul poporului său, ci al sistemului mafiot care trage sforile, care acționează precum un clan interlop teribil de bine organizat sub toate aspectele sale.

 4. PSSST si la vot, stampila cum am stabilit, la fel ca in ultimii 30 de ani pe PSD sau PNL, la alegere ca oricum amadoua sunt la fel, PNL probabil are mai multi psd-isti azi ca PSD insusi

 5. Inca mai sint romani care acorda credibilitate PNL? Chiar si dupa „incidentul” ridicol al lui Crin cu USL-ul? In cazul asta mai incet cu critica PNL-ului pe scari dragi votanti pnl-isti. Aveti ce ati votat. Aveti faptele politice ale jumatatii „liberale” a USL-ului adica aveti ceva fapte FSN, daca nu ma însel mergand pe firul istoric postrevolutionar.

 6. Pleacă ai voștri, vin ai noștri ( dar mai multi, pe bani multi)…noi rămânem tot că prostii!

 7. Incompetenta atinge un nou varf:))

 8. Ada, jos palaria!!! RESPECT!!! Iar ca un sfat, f…ti statul cat puteti ca altfel va f..e el mai tare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.