G4Media.ro

Guvernul decide azi asumarea răspunderii pentru abrogarea OUG 51, pentru „naveta elevilor…

Guvernul decide azi asumarea răspunderii pentru abrogarea OUG 51, pentru „naveta elevilor și profesorilor” – anunță Raluca Turcan. Măsura ar face transportul județean serviciu public din nou

În ședința de Guvern de vineri, programată pentru ora 17, Executivul va decide „asumarea răspunderii pe abrogarea ordonanței care bloca transportul școlar gratuit al copiilor la nivel de județ”, potrivit unui anunț publicat de vicepremierul Raluca Turcan pe Facebook. Mai multe asociații ale elevilor au cerut de mai multe ori abrogarea OUG 51, pe motiv că limitează accesul elevilor la școală. Ordonanța aprobată de Guvernul Dăncilă pe 25 iunie 2019 a scos transportul intra-județean din sfera serviciilor publice.

„La ședința de guvern vom decide asumarea răspunderii pe abrogarea ordonanței care bloca transportul școlar gratuit al copiilor la nivel de județ”, scrie Turcan.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Eventual sa interzica Mafia Maxi-Taxi-urilor, bombe cu ceas. Nu se circula legal, nu trebuie sa stea un singur om in picioare si daca nu-i loc, nu ia. Din pacate, nu circula suficiente autobuze, pt. ca se fura ca-ntotdeauna, mult si obrazniceste.

    • Total de acord! In Arges transportul judetean se face numai cu Maxi-Taxi supraaglomerate. Un bilet nu am mai vazu de luni de zile.