G4Media.ro

Guvernul ceh a declarat stare de urgenţă pentru 30 de zile, din…

Guvernul ceh a declarat stare de urgenţă pentru 30 de zile, din cauza creşterii semnificative a cazurilor de COVID-19 / Cehia a înregistrat peste 18.000 de infectării în ultimele 24 de ore

Guvernul ceh a declarat joi stare de urgenţă pentru 30 de zile din cauza creşterii semnificative a cazurilor de COVID-19, a anunţat joi televiziunea publică cehă, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Starea de urgenţă permite guvernului să ordone restricţii privind viaţa publică. Nu au fost anunţate imediat restricţiile care vor fi impuse, dar guvernul are în vedere interzicerea evenimentelor publice de amploare şi limitarea programului în restaurante şi baruri, mai degrabă decât un lockdown complet.

Republica Cehă a înregistrat în ultimele 24 de ore peste 18.000 de noi cazuri de COVID-19.

Sursa foto: Unsplash / Jaromír Kavan

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Nasol. Deci niciun avantaj dacă te vaccinezi.

  • Evident. De asta sunt lockdownurile impuse la fel si pentru vaccinati si nevaccinati in tarile care au mai bine de 60% din populatie complet vaccinata. Incearca si ei o smecherie. Daca puneau lockdown doar pentru nevaccinati si numarul de cazuri tot crestea, se spargea buba si toata lumea vedea ca nu nevaccinatii sunt de vina pentru cresterea numarului de infectati. Asa-i bagi pe toti laolalta si dai vina doar pe nevaccinati.

  • propaganda de partid si de stat ne spune ca „domle nu mori”

   dar 99% din oameni nu mureau chiar daca nu erau vaccinati, in continuare, 99% din oameni chiar si vaccinati, nu mor

   in tarile normale oamenii nu mor deoarece AU MEDICAMENTE si NU INTRERUP tratamentele, cum se face in romania

   chiar si in India, oamenii care se imbolnavesc primesc un kit cu medicamente si vitamine, pentru a se vindeca si a nu bloca spitalele, Romania nu este in stare sa lase privatii sa importe antivirale, se doreste moartea batranilor si bolnavilor, iar pentru genocid toti cei vinovati vor plati penal cu puscarie

  • Ești naiv, nu face nimeni pușcărie în România, legile sunt făcute de infractori.

 2. Da dar nu e nici un avantaj nici daca nu te vaccinezi, ba din contra. La noi oamenii mor pentru ca se imbolnavesc cand ar putea sa fie protejati si sa nu faca forme grave. Si vin tarziu la spitale sau stau acasa si iau medicamente neautorizate venite de prin Rusia. Plus ca au o serie de boli din cauza unui trai gresit, din cauza alimentatiei si a faptului ca nu vin la medic, Lipsa asta de incredere in autoritati si in sistemul sanitar face multe victime.

 3. Ca individ, dacă mori sau nu de Covid – niciunui stat din lume nu-i pasa de tine, mai ales daca esti in vârsta.
  Nici numărul de cazuri nu contează…
  Problema unui stat este când se blochează sistemu de sănătate – iar vaccinurile actuale au eșuat lamentabil in a rezolva aceasta situație: vezi Olanda, Belgia, Germania si in curând Italia si altele.

 4. Mai e o treaba aici: in tarile cu valul anterioare devastatoare cum sunt majoritatea statelor europene, au fost foarte multe victime. Acum pur si simplu nu mai exista persoane vulnerabile la acest virus, de aceea sunt putine fatalitati.
  Cred ca asta este o teorie ce ar merita studiata, nu de alta, dar e posibil ca epuizarea bazinului de persoane vulnerabile sa aiba un efect mai puternic decat ponderea vaccinatilor in populatia totala.
  La noi, ultimele doua valuri au avut mai multe fatalitati, e foarte posibil ca urmatorul val sa fie si el fasait si cam aia sa fie cu virusul asta.