G4Media.ro

Guvernul britanic anunță un buget de 24 de milioane de lire sterline…

Foto: Pexels/ Arthur Krijgsman 

Guvernul britanic anunță un buget de 24 de milioane de lire sterline într-un program remedial pentru copiii de ciclu primar

Școlile din Anglia vor putea accesa serviciile profesorilor specializați în recuperare de materie și vor putea contracta experți în literație, după ce executivul britanic suplimentează cu 24 de milioane de lire sterline bugetul unui program de educație remedială pentru ciclul primar, potrivit unei informări de presă de la începutul săptămânii.

Conform sursei citate, autoritățile din educație vor să ajungă la obiectivul ca 90% dintre copiii din învățământul primar “să atingă standardele așteptate în materie de literație și calcul”, după ce închiderea școlilor în timpul pandemiei de Covid-19 a afectat programul elevilor, ritmul și calitatea învățării.

Școlile vor putea plăti profesori specializați în literație și activități remediale sau să contracteze specialiști în învățarea copiilor afectați de pandemie – și cu nevoi speciale sau dezavantajați din punct de vedere social – cum să citească și să scrie.

Citește articolul integral pe EduPedu.ro.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. Ce fraieri, sa cheltuie atatia bani!

    Ce naiba, „nu merge si asa”?! Copiii aia nu voteaza inca, oricum.

  2. Tov acad dr inginer Jill biden preda la facultate aritmetica „remediala”. Unii dintre studentii de facultate americani nu stiu nici aritmetica, dar toti americanii stiu sa se laude cu superioritatea educatiei lor fata de romani.

  3. Eee cam asa se preocupa statul de educatie. .. Dar degeaba ne batem gura, In Romania mai raman doar cativa.

  4. E firesc sa faca asta. Vor o natiune de oameni educati. Ei n-au ministri plagatori si nici impostori in functii de sefi care doresc un popor de inculti, pe care sa-l poata prosti cu usurinta. In tarile civilizate sunt reguli si legi. SI SUNT RESPECTATE DE TOATA LUMEA.