G4Media.ro

Guvernul aprobă lista celor 27 de spitale sau secții care vor fi…

Sursa foto: Facebook / Allen Coliban

Guvernul aprobă lista celor 27 de spitale sau secții care vor fi construite și dotate prin PNRR / Acestea trebuie finalizate până în iunie 2026

Guvernul va aproba, în ședința de miercuri, lista celor 27 de spitale sau secții care vor fi construite și dotate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), a anunțat premierul Nicole Ciucă, la începutul ședinței.

„Astăzi aprobăm lista celor 27 de spitale care vor fi construite sau reabilitate prin PNRR. Ministerul Sănătății a reușit ca în final să analizeze și să poată să întocmească această listă. Discutăm de aproximativ 2,1 miliarde euro”, a precizat premierul.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Adriana Pistol a precizat că este vorba despre unități sanitare din București și 16 județe, iar termenul de realizare este iunie 2026.

„Nu ne permitem să neglijăm această sumă de bani și pe de altă parte e responsabilitatea noastră pentru îmbunătățirea condițiilor din unitățile sanitare”, a atras atenția premierul.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat, într-o conferință de presă din 11 ianuarie, cele 27 de spitale sau secții noi care vor fi construite prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Lista proiectelor care vor fi finanțate prin PNRR:

Sursa: Ministerul Sănătății
Sursa: Ministerul Sănătății

Citește și Spitale cu bani din PNRR: cele mai multe sunt în sudul țării, cele mai puține în Moldova; printre beneficiari se află și spitale ale Armatei, Ministerului de Interne și SRI

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...