G4Media.ro

GSP: Șeful delegației TVR în Qatar a plătit din contul personal 425.000…

Sursa foto: captură / FIFA.com

GSP: Șeful delegației TVR în Qatar a plătit din contul personal 425.000 de euro pentru 712 bilete la Mondial pe care ulterior le-a vândut /  Cristian Oprean lucra de 20 de ani în TVR ca reporter, iar acum ocupa poziția de director de achiziții la Departamentul Sport

Cristian Oprean, cel care a coordonat delegația Televiziunii Române la Mondialul din Qatar, a plătit o sumă uriașă din contul personal către FIFA: a peste 700 de bilete în numele TVR, fără a fi mandatat în acest sens, și le-a vândut mai departe, scrie GSP.ro.

TVR a demarat o procedură de cercetare disciplinară, în urma unor dezvăluiri în timpul Campionatului Mondial de Fotbal, însă a fost întreruptă ulterior, odată cu demisia lui Cristian Oprean din instituție, pe 10 ianuarie. Ancheta a continuat la TVR și în urma consultării unui soft FIFA destinat exclusiv deținătorilor de drepturi s-a aflat că Oprean a cumpărat 712 tichete la meciurile de la Mondial! Toate achiziționate în numele postului public.

TVR a decis sesizarea organelor de urmărire penală pentru a se afla dacă șeful delegației postului public a avut complici în această acțiune de vânzare a tichetelor și care e suma pe care a obținut-o în urma acțiunilor sale.

Oprean lucra în TVR de 20 de ani. A fost multă vreme reporter, iar in ultima perioadă se ocupa de aspecte comerciale și tehnice, fiind director de achiziții la Departamentul Sport.

Articolul complet poate fi citit în GSP.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Facut o analiza la TVR si daca nu are audienta inchisa si gata.

  2. Afaceri personale sub sigla postului public.Auzi la el…di bani personali. Asta e bugetarul tipic romanesc sarac lipit.

  3. Bugetar la TVR abonament, avea in contul personal juma de milion de coco. Ce bine se mai câștigă la stat…

  4. bai, ce salarii bune au reporterii de la tvr… 400.000 de euro doar pe bilete? oricum, cred ca a facut peste 2 milioane doar din revanzare… banii astia nu ii confisca nimeni?

    • ca sa vezi cum ,,se chinuie” bujetarii saracii ,jum’ de milon de euro din contul personal

  5. Iar își încoardă mușchiul fleșcăit și osânza statu //..Ordin pe unitate să bage plevușca la țuhaus pe modelu Mircea fă-te că lucrezi…Nice try, 0 f given

  6. au fost foarte scumpe biletele la CM 🤣 au gasit varianta pt discount 🤣