G4Media.ro

Grupul de Comunicare Strategică: În ultimele 24 de ore s-au înregistrat peste…

sursa foto: Ilona Andrei/ G4Media.ro

Grupul de Comunicare Strategică: În ultimele 24 de ore s-au înregistrat peste 7.000 de cazuri noi de COVID-19/ Au fost raportate 427 de decese/ În Bucureşti, incidenţa îmbolnăvirilor a scăzut la 14,35

Grupul de Comunicare Strategică anunţă duminică, pe baza datelor existente la ora 10.00, că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat peste 7.000 de cazuri noi de COVID-19 şi au fost raportate 427 de decese, din care 33 din perioada anterioară. În Bucureşti, rata de incidenţa cumulată calculată la 14 zile este 14,35, fiind în scădere.

  • ”Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 31 octombrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 7.424 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 427 decese dintre care 33 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.”, transmite  Grupul de Comunicare Strategică.

sursa: News.ro, sursa foto: Ilona Andrei/ G4Media.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

25 comentarii

  1. Cu aproape 5.000 de cazuri mai putin decat duminica trecuta. Vedeti ca nu e bine si numai vine lumea sa se vaccineze. Mai bagati acolo macar 10-12.000 de cazuri.

    • Deja au bagat din pix 7k si 400 de crapati, ca sa treaca guvernul si daca nu trece dispare pandemia ca vor fi alegeri peste 3 luni.

  2. Urmariti graficul de pe wordometers, suntem pe scadere a cazurilor de vreo saptamana. Poate va mobilizati si la un articol in acest sens.
    Dispareti Jurma, Chereches, Nume, 010, Ba man. Ascundeti-va pana la urmatorul val.

    • postarile mele de pe facebook au pus la punct virusul

    • Sunt aici, diferența e ca eu sunt în concediu, în timp ce tu îți verși balele pe aici

    • @pietre nu mai face pe inteligentul, verifica graficul rusilor ca sa vezi ca putem sta pe un nivel si sa o luam in sus. Sunt asa de multi nevaccinati incat anul asta nu o sa mai vedem liber la ATI.
      400 pe zi este o cifra misto, sosocii au avut dreptate, natural este cel mai bine!

    • Poate aflați și câte teste s-au făcut…
      Asta e o altă formă de manipulare. Testezi mai puțin, ai cazuri mai puține..
      Asa s-a întâmplat și cu marele congres din toamna asta. Numărul testelor de atunci era de trei ori mai mic decât cel făcut în săptămâna următoare.
      Indicatorul cel mai bun e nr de morți și cel al pacienților de la ATI

  3. Trist. Azi a mai murit un Guvern, iar ăștia încă se scarpină după ureche!

  4. Petre stai lucid!

  5. Ciolos încă mișcă…. Speram ca mâine avem și vesti bune.

  6. Numărul morților e constant, de fapt aici e problema. Cazurile noi sunt mai puține pentru că sunt mai puține testări. Nu înțeleg de ce fac asta iar.

  7. Suntem pe scădere de o săptămână. -3000/-4000 de cazuri fata de ziua corespondenta de acum 1 săptămâna m verificați programul de guvernare propus. Oamenii ăștia sunt rupți de realitate.
    In loc să mănânce rahat, mai bine ar verifica situația din spitale. Controlul de la Cărbunești a scos la iveală că nu aveau nici spirt…și ne mirăm de ce avem mortalitatea atât de mare.

  8. Grupul de Comunicare Strategica mai stie si altceva sa comunice?!?

  9. Deci se fac teste mai putine, ca prostimea sa creadă ca guvernul interimar este magnific… s-au depășit varful și platoul in cateva zile…

  10. Ma doare-n cur traiesc bine mersi in danemarca si mai am putin si imi iese si pasaportul danez

    • Te doare in cur de la Danemarca? Putea să te doară si pe aici prin Parcul Operetei(dacă stii ce zic)

  11. Mai bine gândiți-vă cum să scăpăm de toate lichelele,hoții,trădătorii de țară și neam,că am ajuns vai și amar!

  12. S-or fi saturat sa tot mănânce kokoa… Pe strase nu vezi nicio salvare. De când a început pandemia numărul mașinilor cu sirene a scăzut dramatic. Nu mai moare nimeni?
    Azi nu am auzit nicio sirena!
    Bolnavii merg pe jos la spital sau sunt doar pe hârtie?

  13. S-or fi mutat pe alta strada, nu pe cea pe care stai sau poate stau pline cu pacientii in fata spitalui ca nu au unde s-ai lase..
    Eu zic sa suni la 112, zici ca faci infarct si vezi daca vine ambulanta in maxim 10 minute. Daca vine, e clar, totul e facatura.

  14. Bai guvernanților,bai Iohannis,dacă acești bani nemunciți, dați tot la aceia care prin funcțiile deținute au niște averi fabuloase și tot lorle dați aceste pensii fabuloase.De ce nu abrogati aceste pensii și dati-leo pensie decenta celor care au muncit zeci de ani în fabricile comuniste.Rusine sa va fie,sa ardeți în iad,cel care a introdus aceasta lege sa fie băgat la pușcărie pentru subminarea economiei naționale,Cum sa crești o pensie de o mie de lei cu șase la suta adică cu șaizeci de lei și la cel cu douăzeci de mii cu o mie doua sute lei. RUSINE SA VA FIE GUVERNANTIILOR SUNTEȚI NISTE ANALFABETI FUNCTIONALI CU TOATE PARTIDELE VOASTRE de hoți ordinari.Sa dea Dumnezeu sa umple pușcăriile cu voi, sa va saturati de bani nemunciți.La munca trantorilor nu la cerșit, valabil pentru toți care fura de la gura poporului flamand(justiție,baronii locali,miliție,paznici și restul de hoți.

  15. Asteptam cu totii caomunicare Strategica, compus din nulitati, agramati si neica nimeni , sa comunice NUMARUL DE DECEDATI , INSA PE CATEGORII DE VACCIN efectuat de acestia, sa constatam care este EFICIENT SI CARE NU… , asa, la gramada , ce sa creada omul ?