G4Media.ro

Grup de migranţi descoperit cu drona pe câmp, la graniţa cu Ungaria:…

Sursa foto: Facebook / General Drones

Grup de migranţi descoperit cu drona pe câmp, la graniţa cu Ungaria: Nouă cetăţeni din Bangladesh, doi din Pakistan, un afgan şi un indian

Mai mulţi migranţi care se deplasau pe jos, pe câmp, spre graniţa cu Ungaria, au fost descoperiţi cu ajutorul unei drone de către poliţiştii de frontieră arădeni, care i-au interceptat în scurt timp.

Migranţii au fost prinşi în noaptea de vineri spre sâmbătă, în zona Curtici, la doar 100 de metri de fâşia de frontieră cu ţara vecină, respectiv graniţa estică a Spaţiului Schengen.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de frontieră Curtici, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte mai multe persoane care se deplasau pe câmp, în direcţia statului vecin. S-a procedat la deplasarea către locul unde se aflau persoanele şi, cu ajutorul dronei din dotarea Sectorului Poliţie de frontieră Curtici, la aproximativ 100 de metri faţă de linia de frontieră, colegii noştri au reuşit interceptarea acestora. Întrucât nu îşi justificau prezenţa în zonă, persoanele au fost conduse la sediul instituţiei pentru efectuarea unor verificări suplimentare”, a informat, sâmbătă, Poliţia de Frontieră Arad.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că este vorba despre nouă cetăţeni din Bangladesh, doi din Pakistan, un afgan şi un indian.

Străinii sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...