G4Media.ro

Grindeanu: Lucrările pe Autostrada Transilvania între Nuşfalău-Suplacu de Barcău au ajuns la…

Sursa Foto: Captură Facebook

Grindeanu: Lucrările pe Autostrada Transilvania între Nuşfalău-Suplacu de Barcău au ajuns la un stadiu fizic de 28% / Constructorul turc a fost obligat să crească mobilizarea pentru a recupera întârzierile înregistrate până acum 

Lucrările pe şantierul Secţiunii Nuşfalău – Suplacu de Barcău au ajuns la un stadiu fizic de 28%, constructorul turc fiind obligat să crească mobilizarea pentru a recupera întârzierile, semnalează ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

„Lucrările pe şantierul Secţiunii Nuşfalău – Suplacu de Barcău (Autostrada Transilvania) au ajuns la un stadiu fizic de 28%. Constructorul turc a fost obligat să crească mobilizarea pentru a recupera întârzierile înregistrate până acum (20% faţă de graficul stabilit în contract). În prezent, 462 de muncitori (cu 173 de utilaje) lucrează, în două schimburi, la terasamente şi la structurile podurilor şi pasajelor”, a scris Grindeanu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit ministrului, lucrările pe cei 13,55 de km au început în februarie 2021 şi, potrivit graficului asumat, trebuie să fie finalizate în prima parte a anului viitor.

Contractul pentru proiectare şi execuţie, în valoare de peste 76 de milioane de euro (fără TVA), a fost semnat în septembrie 2020 cu antreprenorul Nurol Insaat Ve Ticaret A.S.şi este finanţat prin POIM 2014-2020.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. În loc să aducă tot felul de „specialiști” și firme câștigătoare pe baza eternului ciubuc, bine cunoscut pe malurile Dâmboviței mai bine ar face documentațiile de licitație cu clauze beton, inclusiv sancțiuni dure pentru întârzieri. Dar de fapt ce să-i ceri la Grindeanu, că premier a fost o nulitate și vrem acum să performanță de la el. Dacă turcii au întârzieri de ce nu aplică sancțiuni sau crede că rânjetul ăla de om sarac cu duhul, asta că să nu zic prost, va acoperi pierderile statului român?

  2. „A fost obligat!”!!!! Mori de râs cu tiriplicii ăștia din coaliția sulii!