G4Media.ro

Grajdul din incinta Mănăstirii Dumbrava a luat foc, fiind complet distrus. Mănăstirea…

Grajdul din incinta Mănăstirii Dumbrava a luat foc, fiind complet distrus. Mănăstirea din județul Alba e cunoscută și pentru că deține un centru pentru îngrijirea copiilor orfani sau abandonați

O anexă din incinta Mănăstirii Dumbrava din județul Alba a luat foc, joi seara, fără a exista pericol de propagare, potrivit infromațiilor transmise de Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Incendiul care s-a produs în incinta mănăstirii a distrus grajdul, fiind afectată o suprafaţă de 200 metri pătraţi.

„La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la grajdul Mănăstirii. La momentul de faţă, incendiul este localizat şi se lucrează la stingerea acestuia. Suprafaţa afectată este de aproximativ 200 mp”, se precizează în informarea ISU Alba.

Nu au fost victime şi nici nu a existat pericol de propagare.

Detaşamentul de pompieri Aiud a intervenit pentru localizarea şi stingerea incendiului cu două autospeciale cu apă şi spumă.

Mănăstirea Dumbrava este recunoscută și pentru că deține un centru pentru îngrijirea copiilor orfani sau abandonați. Circa 130 de copii sunt găzduiți aici, datorită implicării preortului Vasile. De asemenea, potrivit Alba24,  Părintele Vasile a ridicat pentru copii şi o brutărie şi mai are grijă şi de 60 de bătrâni, lăsaţi de rude pe drumuri.

Sursa Foto: ISU ALBA si Alba24.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. el e low count, dar uite-l ca nu se lasa

  2. Le-am spus popilor să nu mai fumeze în timp ce îi fűt pe copii, e de ajuns că se injectează.