G4Media.ro

Gorghiu: Fugarii, în scurt timp, vor plăti din propriul buzunar cheltuiala cu…

Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Gorghiu: Fugarii, în scurt timp, vor plăti din propriul buzunar cheltuiala cu aducerea lor în ţară / Statul român a cheltuit pentru aducerea în ţară a celor 803 fugari depistaţi anul trecut, aproape 11 milioane de lei

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a reafirmat, duminică, faptul că 233 de persoane care au fost condamnate şi au părăsit teritoriul ţării pentru nu executa pedepsele au fost aduse în România de la începutul anului. ”O veste bună e că fugarii, în scurt timp, vor plăti din propriul buzunar cheltuiala cu aducerea lor în ţară”, a afirmat Alina Gorghiu, ea precizând că statul român a cheltuit, pentru aducerea în ţară a celor 803 fugari depistaţi anul trecut, aproape 11 milioane de lei, transmite News.ro.

”Bilanţul Statului român, al Ministerului Justiţiei, este unul extrem de bun la capitolul fugari. Am adus în ţară 803 anul trecut, iar anul acesta 233 până pe 9 aprilie. Şi o veste bună e că fugarii, în scurt timp, vor plăti din propriul buzunar cheltuiala cu aducerea lor în ţară”, a afirmat Alina Gorghiu duminică, la Baia Mare.

Gorghiu a făcut acest anunţ în contextul în care a făcut vorbit, la lansarea candidaţilor PNL Maramureş, despre municipiul Baia Mare, al cărui fost edil Cătălin Cherecheş a fost condamnat, a fugit din ţară, a fost prins, adus în România şi încarcerat.

Gorghiu a subliniat că „instituţiile statului nu rămân pasive în astfel de situaţii”.

Potrivit declaraţiilor anterioare ale ministrului, statul român a cheltuit, pentru aducerea în ţară a celor 803 fugari depistaţi anul trecut, aproape 11 milioane de lei.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Si cine ia tot lasat sa fuga?

  2. eu am tot spus asta pe comentarii, sa plateasca toate cheltuielile ,nu numai transportul (acte,transport,salariul oamenilor care s au ocupatde caz).plus adaugat la pedeapsa 1 an pentru sustragere

  3. Vai Alinuța, deja s-au udat de frică.