G4Media.ro

Gigi Becali a câștigat la licitație, în concesiune, o fermă de 850…

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Adriana Neagoe

Gigi Becali a câștigat la licitație, în concesiune, o fermă de 850 ha, scoasă la bătaie de Agenția Domeniilor Statului / Suprafața agricolă se află în județul Tulcea

Omul de afaceri Gigi Becali a câștigat o licitație privind concesiunea unei ferme de 850 ha, aflată în patrimoniul Agenției Domeniilor Statului, relatează agrointel.ro.

Becali ar fi oferit cea mai mare arendă în cadrul  licitației ce viza concesionarea unei suprafațe de 755 de hectare de teren agricol și 94,6 hectare de teren neagricol. În total, o suprafață de aproape 850 de hectare cu destinație agricolă, în județul Tulcea.

Prețul de pornire oferit de Becali a fost echivalentul în lei pentru 731 de kilograme de grâu/an. Potrivit informațiilor Agrointeligența, Becali a licitat direct și a oferit o arendă care să îi asigure victoria: 2.433 de kilograme la hectar pe an. Este una dintre cele mai mari arende pentru un contract de concesiune la terenurile ADS, relatează agrointel.ro.

Terenul a a fost concesionat pe 20 de ani

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

7 comentarii

  1. O să facă bloace pe terenu’ ăla!

  2. A cumparat tot judetul.

  3. Jiji președintele României.

  4. free Gigi!

  5. Pai pe banii mei , cumpar toata Romania ! Si dau de mancare la toti saracii ! Si donez toata averea mea la saraci !

  6. 30 de ani de „afaceri” păguboase pentru statul corupt şi eşuat cu un cioban analfabet, dar care ştie să ungă bine mecanismele statului eşuat şi prostituat.