G4Media.ro

Ghidul participantului la Neversea 2019: concertele din program

Ghidul participantului la Neversea 2019: concertele din program

Cea de a treia ediție a festivalului Neversea va avea loc în intervalul 4-7 iunie, pe plaja din Portul Tomis, conform site-ului oficial. Festivalierii se vor bucura de 4 zile și 4 nopți de petrecut non-stop, datorită celor cinci scene tematice și al programului artistic divers. Printre cei 200 de artiști care apar în programul evenimentul se numără INNA, Steve Aoki, Jessie J, Paraziții și Macanache.

Accesul în cadrul festivalului se va face prin Portul Tomis, iar pentru cei care doresc să intre mai repede la festival, aceștia pot face check-in-ul online, în perioada 2-3 iulie.

Lista artiștilor din acest an cuprinde 200 de nume, printre care Steve Aoki, Jesse J, Afrojack, G-Easy și Lost Frequencies, INNA, Grasu XXL, The Montans, Paraziții, Macanache și Argatu – întreaga listă fiind disponibilă pe site-ul evenimentului.

Concertele se vor desfășura pe cinci scene tematice: Main, Temple, The Ark, Daydreaming și Oasis.

Autobuzele speciale, destinate transportului participanților, vor circula (în perioada 4-8 iulie, începând cu ora 08:00 și până la ora 09:00, în ultima zi) pe traseul: Mamaia (Hotel Caraiman), bld. Mamaia, bld. Tomis, strada Traina, Poarta 2 Port, str. Termele Romane, bld. Regina Elisabeta, str. Remus Opreanu și Portul Tomis.

Liniile 42, 44, 58, 51 și 101C vor fi și ele prelunginte până în Portul Tomis, unde va funcționa, în regim non-stop, un punct de vânzare de bilete.

Sursa foto: Neversea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Uite de ce este bun un „cap limpede” intr-o redactie. Mi se pare impardonabil sa apara data gresita in subtitlu, da dovada de graba si neatentie.

  2. Hai sa ajut eu cititorii:
    (P)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.