G4Media.ro

Ghid pentru asigurații City Insurance. Tot ce trebuie să știe șoferii despre…

Ghid pentru asigurații City Insurance. Tot ce trebuie să știe șoferii despre plata daunelor, recuperarea asigurării și alte situații

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a elaborat un ghid amplu şi un infografic care pot fi utile asiguraţilor/beneficiarilor City Insurance, în contextul în care instituția a retras autorizația de funcționare a companiei, lider pe piața RCA din România, și urmează să îi ceară falimentul.

Ghidul are 24 de pagini şi cuprinde sfaturi şi informaţii utile pentru asiguraţii City Insurance. Documentul explică termeni cheie şi descrie proceduri care urmează să fie parcurse de clienţii companiei sau de cei afectați de clienți ai companiei.

Astfel, în ghid se precizează cine este un creditor de asigurare în raport cu City Insurance, când să se adreseze Fondului de Garantare a Asiguraţilor (FGA), cui se adresează în caz de daună sau ce are de făcut pentru a recupera creanţa de asigurare.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. E chiar grăitoare imaginea cu cheia de BMW. Asta ca o paranteză umoristică la faptul că banii asiguraților au fost furați (carati din țară) ca apoi să încaseze daunele tot din banii acelorasi asigurați dar de data asta din taxele și impozitele plătite. Și așa cetățeanul contribuabil cinstit și onest va fi fericit, jmecherii vor ramane cu banii nepedepsiti atât că mai așteptăm o tură spitalul, canalizarea sau terenul de sport. Că doar e normal ca o firmă d’astea să mai dea faliment- vorba lu știți voi cine.

  2. Cum recuperez bani pe asigurare RCA.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.