G4Media.ro

Gheorghe Flutur a lansat proiectul turistic „Poiana Bucovinei” în masivul Rarău /…

Sursa foto: Pixabay

Gheorghe Flutur a lansat proiectul turistic „Poiana Bucovinei” în masivul Rarău / ”Vorbim de trenuri turistice, trenul zăpezii, trenul pentru sărbătorile din Bucovina din timpul verii, pentru a aduce turiști fie de la Iași, fie de la Cluj”

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, la Gura Humorului, lansarea proiectului turistic „Poiana Bucovinei” în masivul Rarău, realizat după modelul Poiana Brașov, relatează Monitorul de Suceava.

„Avem în Suceava, în inima Bucovinei, muntele Rarău. Administrația județeană a investit în infrastructura de drumuri și acum avem 34 de kilometri de drumuri pentru a urca pe muntele Rarău din trei direcții. Din Pojorâta – Rarău, un drum modernizat cu câțiva ani în urmă în primul meu mandat, apoi de pe Valea Bistriței de la Zugreni spre Rarău și recent drumul pe Izvorul Alb, paralel cu pârtia de schi. Sunt 34 de kilometri care pun în valoare masivului Rarău, unde acum avem un PUZ și întrebăm cele patru primării ce vor să facă cu muntele Rarău. Proiectul pe care îl vom lansa este Poiana Bucovinei, după modelul Poiana Brașov. Asta va trebui să facem. Noi trebuie să gândim pașii următori”, a precizat președintele CJ Suceava.

Președintele CJ Suceava a amintit că în acest proiect este inclusă și introducerea unui tren turistic pe ruta Suceava – Vatra Dornei, el spunând că au fost făcuți deja pași concreți cu operatorii de transport. „Vorbim de trenuri turistice, trenul zăpezii, trenul pentru sărbătorile din Bucovina din timpul verii și așa mai departe, pentru a aduce turiști fie de la Iași, fie de la Cluj”, a declarat Gherghe Flutur.

El susține că în județ sunt peste 19.000 de locuri de cazare, fiind a treia destinație turistică din Româna din acest punct de vedere.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Mai intai, in dulcea traditie a Fluturelui bucovinean, padurea trebuie rasa, valorificata si depozitata financiar in insulele Cayman sau Panama.

  2. Din ciclul „Cum sa mai sifonam niste bani”!!!!1

  3. Credeam că anunță noi defrișări.

  4. Sunt mandru ca sunt contemporan cu persoane atat de multilateral dezvoltate cum este dl. Flutur. Oare unde a invata el atat de multe si mergem si noi sa devenim la fel de bun ca el?!

  5. Tovarasi, daca o sa veniti cu trenul finspre Vatra Dornei a sa puteti sa vizitati si Groapa de Gunoi Mestecanis, noua atractie turistica a zonei!
    URA, URA, URA,!!!
    🤮🤮🤮🤮🤮