G4Media.ro

Gesturi de solidaritate în Europa: Tinerii se oferă să-i ajute la cumpărături…

Gesturi de solidaritate în Europa: Tinerii se oferă să-i ajute la cumpărături pe cei cu probleme de mobilitate

Astfel, în multe localități, cei mai tineri se oferă să îi ajute pe cei care au probleme de mobilitate sau au dizabilități, să îi ajute cu cumpărăturile, demersurile și alte treburi pe care, având în vedere situația, nu le pot rezolva, transmite Euronews, citată de Rador.

Grupuri de voluntari încearcă să diminueze efectele îngrădirii asupra celor mai vulnerabili. „Oamenii ne sună. Avem trei colegi care sunt responsabili pentru gestionarea apelurilor primite și completează o serie de liste.

Ei le solicită câteva detalii, astfel încât să știm că persoana care ne contactează are nevoie de ajutor. Ne trimit o listă într-un grup de Facebook pe care l-am creat. Apoi, unul dintre noi răspunde cererii și, imediat după aceea, trecem la rezolvarea ei”, spune voluntarul român Costică Pulbere.

În Spania, mii de oameni au ieşit din nou în balcoane pentru a aduce un omagiu profesioniștilor din domeniul sănătății și a le aplauda pentru munca neprețuită pe care o desfășoară în aceste zile grele. În Italia, unii au decis să cânte cu voce tare, în situația tragică; ei încearcă să-și înveselească vecinii cu melodii populare. Alții optează pentru muzică instrumentală.

Sursa Foto: Pexels.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Mișto imaginea care ilustrează articolul. .Ana de mă mana sa ne infectam.
    Fake news in text sau in imagine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.