G4Media.ro

Germania vrea o nouă strategie anti-covid, care să corespundă mai bine planului…

Germania vrea o nouă strategie anti-covid, care să corespundă mai bine planului de vaccinare masivă a populației

Cu 59,4% din populaţia sa vaccinată anti-COVID-19 cu schema completă, Germania are în vedere o schimbare a abordării sale în combaterea pandemiei, relatează miercuri agenţia DPA.

Landul Renania de Nord-Westfalia a încetat de vineri anchetele epidemiologice masive pentru detectarea contacţilor persoanelor confirmate cu COVID-19, o intenţie similară având şi landul Baden-Wuerttemberg.

Aceasta înseamnă că, de exemplu, persoanele care intră în restaurante, cinematografe sau muzee nu vor mai trebui să-şi lase acolo datele personale prin intermediul unor aplicaţii de mobil sau prin formulare scrise. Aceste date sunt cerute pentru ca autorităţile să poată identifica cu uşurinţă contacţii în cazul detectării unui caz de COVID-19 în respectivele spaţii.

Dar în condiţiile creşterii numărului celor vaccinaţi şi protejaţi în faţa formelor severe de boală această abordare poate fi schimbată, afirmă un reprezentant al Ministerului german al Sănătăţii.

De pildă, în evaluarea măsurilor antiepidemice ar putea să nu mai fie avut în vedere în viitor ca principal indicator rata infectărilor la şapte zile, ci rata spitalizărilor la 100.000 de locuitori drept parametru cel mai relevant.

Deocamdată însă valul patru al pandemiei începe să se manifeste puternic şi în Germania, ţară care pentru prima dată după luna mai a depăşit pragul de 10.000 de noi cazuri zilnice de COVID-19.

sursa foto: g4media

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Pana la urma CEOul de la Pfizer s-a vaccinat sau nu? Ca nu știu din ce data e declarația.

    https://www.bitchute.com/video/ZRYT5TE73LMg/

  2. Sa vedem… se aude de ceva vreme ca vor sa faca, dar deocamdata numai vorbe. Nu prea imi vine sa cred ca fix Germania sa piarda oportunitatea de a deveni mai nazisti, asa, un pic pe fund macar…

  3. Deocamdată naziștii s-au mutat în Franța. Piticul abuzat spera sa mai prindă ceva.