G4Media.ro

Germania: Părinţii care nu îşi vaccinează copiii contra rujeolei vor fi amendaţi…

Germania: Părinţii care nu îşi vaccinează copiii contra rujeolei vor fi amendaţi – proiect al ministrului Sănătății

Ministrul german al Sănătăţii, Jens Spahn, a inițiat un proiect legislativ prin care părinţii care nu îşi vaccinează copiii împotriva rujeolei să fie amendaţi, transmite News.ro.

De asemenea, proiectul prevede că vor fi excluși din școli și grădinițe copiii nevaccinați.

Iniţiativa lui Spahn vine după o amplă dezbatere în Germania legată de obligativitatea vaccinării împotriva rujeolei. Numărul cazurilor a ajuns la cel mai înalt nivel din ultimii 19 ani, potrivit News.ro.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Anglia nu are prieteni, nu are dușmani , are numai interese.
  Marele Pasteur de la care ni se trag minunatele vaccinuri nu era decât un chimist.
  Îți dai seama ce competent era și ce mare chestii făcea. Ar trebui să-i trimită în gulag cu toată familia .Să facem mitinguri să ne vaccineze în masă fie că avem nevoie fie nu.Despre răspunderea pentru efectele acestor vaccinuri nu prea interesează pe nimeni.Doctorul , producătorul ar trebui prin lege să răspundă pentru efectele nocive ale acestor produse .O întrebare dacă tu te vaccinezi , el se vacinează, el se vaccinează iar eu nu eu o să mor.Altfel vorba unui amic gripa trece în 7 zile cu tratament și într-o săptămână fără. Dacă statul îmi impune ce să fac copiilor mei să le dea el haine, mânarevetc .Desprevaccinuri ne lămureste Bill Gates căutați pe net cum este cuele și controlulpopulației. Hai s@@@@@r !!!!!

 2. Vaccinul e ultima solutie cand toata Europa e infestata de pojar.

  • POJARUL – aceasta boala fatala, plaga secolului XX…Pe cine credeti ca prostiti? Epidemie media. Inca mai traieste generatia care a facut boala, banala, numita pojar.

 3. Copiii nu mai sint ai nostri sint ai institutiilor statului ……

  • Ai cumva dreptul să-ți omori copilul doar pentru că este al tău?
   Deții studii în medicină, microbiologie, genetică și chimie pentru a putea analiza veridicitatea teoriilor conspiraționiste ale unor dubioși care au ca singur scop îmbogățirea prin vânzarea unor cărți?
   Medicii știu mai bine decât tine ce este indicat din punct de vedere medical pentru copilul tău. Tu ești zero la acest nivel. Nu confunda intenția ta (speranța ta în privința sănătății copilului tău) și acțiunile pe care le întreprinzi în acest scop.
   Copilul este al tău prin faptul că el se încrede în tine că îl vei iubi și proteja. Obligația pe care ți-o impune statul este să nu deviezi de la acest scop. Dacă încalci această obligație, atunci intri în categoria vătămare/omor din culpă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.