G4Media.ro

Germania ia în calcul exproprierea conductelor Nord Stream 2 de pe teritoriul…

sursa foto: Facebook/ Gazprom

Germania ia în calcul exproprierea conductelor Nord Stream 2 de pe teritoriul său și să transforme gazoductul în conexiune pentru gaz natural lichefiat

Ministerul german al Economiei ia în calcul exproprierea unei părți din gazoductul Nord Stream 2 pentru a fi transformată într-o conexiune pentru un terminal de gaz natural lichefiat pe coasta Mării Baltice, a relatat vineri revista Der Spiegel, citată de agenția Reuters.

Ministerul analizează posibilitatea de a expropria partea din sistemul de conducte situată pe teritoriul german și de a o izola de restul conductei, a adăugat Spiegel.

Întrebat cum comentează aceste informații, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a afirmat că acest lucru ar reprezenta o problemă pentru avocați.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Nici voi, fesebistii, nu mai știți ce să mințiți! Este semn ca asta trebuie să facă! 😏

  2. Axion, și rusia a naționalizat fabricile occidentalilor. De ce ei nu le-ar naționaliza pe ale rușilor???

  3. Nu s-au fleşcăit acum, din păcate joacă după melodia cântată de cei 50 000, acum poate doar 20 000 de soldați americani rămaşi pe teritoriul lor de după război.
    Americanii şi ruşii au împărțit Europa la final de WW2, iar acum este iar un exemplu de forță în care coloniştii americani ajunşi în Europa fără vreo invitație din partea europeenilor, continuă expansiunea folosindu-se de bunul lor Cal Troian, UKGB.