G4Media.ro

George Simion îl acuză pe Marcel Ciolacu că „a bătut palma cu…

Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

George Simion îl acuză pe Marcel Ciolacu că „a bătut palma cu UDMR pentru ca forţele româneşti să nu aibă candidaţi comuni în principalele oraşe din Ardeal”

Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a declarat duminică, la Târgu Mureş, la evenimentul de lansare a candidaţilor formaţiunii la primăriile de oraşe şi comune din judeţul Mureş, că liderul PSD, Marcel Ciolacu, ar fi făcut o înţelegere cu UDMR astfel încât formaţiunile româneşti să nu aibă candidaţi comuni în principalele oraşe din Transilvania, transmite Agerpres.

„Şi mă bucur că sunt astăzi alături de voi, e foarte important, e foarte, e foarte important să fim prezenţi aici, în centrul ţării, aici în inima României şi e foarte important, mai mult ca oricând, ca românii să fie uniţi, nu dezbinaţi de către partidele politice. Iar, din păcate, premierul României, un tip mic, foarte, foarte mic, Marcel Ciolacu, a bătut palma cu cei de la UDMR pentru ca forţele româneşti să nu aibă candidaţi comuni în principalele oraşe din Ardeal. Pe el îl interesează candidaţi comuni doar acolo unde are el interese. Interese politice, interese imobiliare, interese de a menţine diferitele măsuri care domină România în acest moment. Şi de aceea, pe repede înainte, ilegal, neconstituţional, fac aceste alegeri ca PSD-ul, PNL-ul şi ceea ce este pentru etnia maghiară, această hidră şovină numită UDMR, să se menţină la putere. Iar noi suntem aici pentru a le spune astăzi un categoric STOP! Nu, noi nu suntem de acord cu aşa ceva”, a declarat George Simion.

Liderul AUR a susţinut că, duminică, teoretic s-ar marca intrarea României în Spaţiul Schengen, dar că realitatea ar fi alta.

„Nu ştiu dacă ştiţi, astăzi, în afară de Paştele fraţilor noştri catolici şi protestanţi, cărora le urăm Paşte fericit şi Sărbători luminate, teoretic, mai trebuie să marcăm ceva, intrarea noastră în spaţiul Schengen. Doar că nu am intrat în Schengen, n-am fost primiţi în Schengen. Unii care încă au reflexe de curte imperială, au ales să ne umilească. Dacă am mai avea un guvern naţional, un guvern independent şi suveran, toate companiile austriece ar fi alungate în şuturi afară din ţara noastră. Dar nu, ei aleg să fie sclavi, unii aleg să fie umili, aleg să stea în genunchi şi să accepte tot ce li se dă. A venit Viktor Orban, s-a întâlnit cu Marcel Ciolacu la un prânz privat. Ştiţi despre ce au discutat? Despre voi, despre cum trebuie să nu existe candidaţi unici ai românilor în Târgu Mureş, în Satu Mare şi în alte oraşe din Ardeal”, a afirmat George Simion.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

 1. În Transilvania cu sistemul acesta de Trădare de Țara în alegerile de primari….ungurii Transilvăneni merg cu un singur candidat și castiga alegerile iar românii merg cu mai mulți candidați și pierd…Ada ungurii ardeleni slugile ungurilor budapestani câștiga mereu primăriile în Transilvania și încet le transformă în mica Ungarika…
  Bucureștenii ăștia chiar ca le lipsește o doaga la cap…sa schimbe alegerile In 2 tururi de scrutin sa poată și românii să ajungă primari
  Urgență majora….

 2. 2 tururi de scrutin
  Urgență majora…
  SRI
  Ce face?
  Doarme nu poate sa I bagevin mapa de informații a lui Ciolacu…
  Acest fapt ce se întâmplă I Transilvania?

  • In Transilvania se intampla exact ce doresc politicienii nostri si nimic mai mult. Deoarece voturile PSD-ului si PDL-ului nu vin din Ardeal este logic sa nu existe sustinere. Si asa ei comenteaza ca de ce in Ardeal sa traiesti mai bine decat in restul tarii, exceptand Bucuresti. Sa se descurce romanii din Ardeal. Eu zic ca ne descurcam.

 3. Iar despre papagalii de la AUR as vrea sa vad programul lor de guvernare, economic, sa vad cum scot ei tara din saraci cum numai ei stiu sa o faca.