G4Media.ro

George Scripcaru, fostul primar al Brașovului, a fost achitat definitiv într-un dosar…

Foto: George Scripcaru / Facebook

George Scripcaru, fostul primar al Brașovului, a fost achitat definitiv într-un dosar din 2016

Fostul primar al municipiului Braşov, George Scripcaru, a fost achitat definitiv luni de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul „Termoficarea”, în care a fost trimis în judecată de DNA în 2016 pentru luare de mită şi abuz în serviciu, transmite Agerpres.

El a fost trimis în judecată în legătură cu contractul ce avea ca obiect realizarea de lucrări la reţeaua de transport apă fierbinte în zona de nord a oraşului.

Scripcaru şi ceilalţi inculpaţi din acest dosar primiseră o soluţie de achitare şi la instanţa de fond (Curtea de Apel Braşov) în aprilie 2020, decizie menţinută luni de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prin respingerea apelului DNA.

În aceeaşi cauză au fost achitaţi fostul viceprimar al Braşovului Adina Durbacă, Silviu Călin Pop – administratorul firmei care ar fi fost favorizată de Primăria Braşov, mai mulţi funcţionari din Primăria Braşov, printre care Attila Radnoti – director al Direcţiei Tehnice, Liliana Horga – director executiv adjunct al Direcţiei Tehnice, Claudia-Niculina Radu – angajată a primăriei, membru în CA al SC Tetkron SRL, Isabella Beatrice Mărăşescu – şef Serviciu achiziţii publice, Lidia Bulgărea – şef Serviciu investiţii, dar şi Daniela Pălănceanu – avocat în Baroul Braşov, membru în CA al SC Tetkron SRL, Mihaela Vulpescu şi Cristina Iuliana Antonie – administratori de firme, precum şi Mihai Ciprian David.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

  1. Scripcaru, un primar mai capabil de cat Boc!!

  2. ASTA ERA ALA CARE SPUNEA CA NU PLEACA PANA NU FACE 200 MILIOANE DE EURO ?

  3. SINGURUL PROIECT PENTRU romania EXECUTAT CU MAXIMA DETERMINARE, PRECIZIE SI UNIUNE ESTE „SCAPAM TOTI, RAMANEM CU TOT CE AM FURAT SI NE DAM LEGI SA NU MAI PUTEM FI PEDEPSITI”

  4. E blindat asta. Era de prin anii 90 în consiliul local!
    Erau salariile la judecatori și polițiști în jur de 200-300 $. Era foame mare!!

  5. #romaniacompromisa

  6. Lumea infractorilor ,nu peste mult timp Infractori , Delicvenții din lume își vor stabili aici reședința Legile îi avantajează ,Justiția îi salvează.
    Bună ziua Hoțomânia,România a fost o data pe timpul lui Băsescu .

  7. Nici o problema, mai sunt 50 de dosare in asteptare. Partea proasta e ca la Brasov USL-ul functioneaza de 30 de ani, Ciuma Rosie, Ciuma Galbena si Ciuma Verde isi fac jocurile netulburate si coopereaza la furaciunile mai mari foarte bine. Iar magistratii sunt corupti cat incape. Si-si trag procentul din furaciunile politicienilor (nu toti, bineteles). Intrebati-l pe acest taranoi parvenit, ajuns cu trenurile foamei din Moldova, cum si-a facut un ditamai viloiul, de un milion E cel putin, in Scheii Brasovului ???? Din salariu de primar ??

  8. Hoț,anagramat cu aere de primar.ce îi mai fac oare fisurile anale?

  9. Datorita pionilor corupti plantati din justitie sunt scapati toti derbedeii si hotii,ce va imaginati,nu latra Varanul Voiculescu acum cativa ani cat îl tineau bojocii degeaba-pana nu avem justitia nu avem toată puterea