G4Media.ro

George Dircă respinge acuzațiile UDMR de înţelegere între USR și PSD: Tanczos…

George Dircă respinge acuzațiile UDMR de înţelegere între USR și PSD: Tanczos Barna a asigurat cvorumul pentru ca Biroul permanent al Senatului să poată avea loc

Senatorul USR George Dircă a respins miercuri acuzațiile lui colegului său de la UDMR Tanczos Barna și a spus într-un comunicat de presă că senatorul UDMR e cel care a asigurat cvorumul alături de PSD în Biroul Permanent al Senatului de luni.

”Nu știu ce poveste încearcă domnul senator Tanczos Barna să încropească acum post factum și cum încearcă să se distanțeze de PSD după 4 ani de parteneriat în ideea unei colaborări guvernamentale cu PNL după alegeri, dar adevărul e foarte simplu de relatat: Ședința a început odată cu venirea domnului senator Tanczos, pentru că domnia sa a asigurat cvorumul de ședință în Biroul Permanent. Iar prezența mea alături de cea a liderului de grup USR, senatorul Radu Mihail, după asigurarea cvorumului de către reprezentantul UDMR și după începerea ședinței, a avut un singur obiectiv: punerea pe ordinea de zi a inițiativei Fără Penali. Ședința se desfășura oricum datorită sau din cauza domnului Tanczos Barna, așa că decizia USR a fost aceea ca eu să particip exclusiv pentru a include pe ordinea de zi și inițiativa cetățenească. E atât de simplu”, a spus Dircă.

Replica lui George Dircă vine după ce senatorul UDMR Tanczos Barna a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că există o înţelegere reciprocă între PSD şi USR ce vizează, pe de o parte, discutarea legii privind stabilirea datei alegerilor şi, pe de altă parte, organizarea referendumului „Fără penali în funcţii publice”.

Tanczos susţine că nu el a asigurat cvorumul la şedinţa Biroului Permanent al Senatului de luni, ci senatorul George Dircă, de la USR, care se afla în sală în momentul în care parlamentarul UDMR a intrat la şedinţă.

Foto: Senatorul USR George Dircă. Sursa: Inquam Photos / George Călin

Citește integral: Tanczos Barna (UDMR) acuză ”o înţelegere a PSD cu USR privind discutarea legii cu stabilirea datei alegerilor”

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. UDMR minte de îngheață Dunărea. Nu e nimic. PNL le-a promis ca îi ia la Guvernare. Dacă nu mă credeți intrebati pe Sighertău sau pe grasu’ de Fenechiu, care adormea in studioul de la Haznaua 3.

  2. Ce eforturi disperate fac cei din PNL sa murdareasca cu noroi USR-ul. Imi devine tot mai clar ca ei nu vor sa guverneze de fapt cu USR. Vor prefera probabil o coalitie slaba cu PMP si UDMR iar daca nu le vor ajunge voturile vor reface USL-ul cu PSD.

    Alegerile sunt despre partidele vechi versus partidele noi. Alegerea e a voastra: vreti cu vechii politicieni din PSD, PNL, PMP si UDMR sau cu oameni noi intrati in politica prin USR si PLUS. De votul vostru depinde daca Romania va balti in continuare in mediocritate, coruptie, incompetenta si subdezvoltare sau o va lua pe calea europeana cu progres, crestere economica, reforme si prosperitate.

    • ”Ce eforturi disperate fac” și trolii mafiei PRO-USL-PSD, ”sa murdareasca cu noroi” când ” USR-ul”, când ”PNL-ul”, doar-doar se salvează interlopii, chiar și într-o” coalitie slaba”, numai să-și mențină ventuzele mufate, că văd că ”nu le vor ajunge voturile”. Cât despre ”alegere”, e între ”vechi” și ”nou”. Jigodii răsuflate sunt în toate ”partidele”, inclusiv în ”USR si PLUS” sau în PNL: sunt ăia care vor ” in continuare mediocritate, coruptie, incompetenta si subdezvoltare” motiv pentru care bagă bățul prin gard, să nu se realizeze o coaliție între PNL și USR/PLUS. De ce? Pentru că se știe că: unu – asta înseamnă moartea mafiei, doi – altfel nu se poate. Numai ”idioții utili” ațâțați de troli cred că se poate una fără alta.

  3. După orgiile făcute alături dePSD& ALDE, UDMR face pe fata mare! Szégyen az UDMR-en!Nem érdemli meg a választási küszöböt!

  4. Ca sa se ia decizii e nevoie de majoritatea celor prezenti dar ca sa se intruneasca BP trebuie sa fie 7, nu cum spune Dirca 6! Asa ca si unul si altul au facut jocurile PSD!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.