G4Media.ro

George Buhnici, amendat cu 20.000 de lei de CNCD pentru declarațiile despre…

Foto: Facebook / George Buhnici

George Buhnici, amendat cu 20.000 de lei de CNCD pentru declarațiile despre ”femeile cu vergeturi pe plajă” pe motiv că reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate umană

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării l-a amendat, miercuri, pe influencerul George Buhnici cu 20.000 de lei pentru declarațiile despre ”femeile cu vergeturi pe plajă” pe motiv că ele reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la deminitate umană. Hotărârea a fost adoptată în unanimitate de voturi.

Redăm mai jos comunicatul CNCD:

”Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, întrunit în ședința de soluționare a petițiilor din data de 31 august 2022, a adoptat următoarea hotărâre:

1. Afirmațiile făcute de George Daniel Buhnici la adresa femeilor în cadrul emisiunii TV „XNS”, în luna iulie a anului curent, emisiune ce a fost difuzată pe postul TV Antena 1, reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate umană, conform art. 2 alin. (1) și art. 15 din O.G. 137/2000, republicată.

S-a aplicat sancțiunea amenzii contravenționale în cuantum de 20.000 lei față de George Daniel Buhnici.
Hotărâre adoptată cu unanimitate de voturi a celor prezenți (7 voturi)

Declarația sancționată a fost:
“Și-am văzut fete care arată foarte bine, aici.Dar am văzut și fete care nu arată foarte bine.Și nu as vrea să mi se interpreteze, suntem la un festival, putem să dăm vina pe orice, bă, dar serios, maai mergeți pe la sală fetelor!”

„Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”, a spus Buhnici într-un interviu pentru Antena Stars.

“Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele. Jur. Uită-te la ea!” Câți ani îi dai?”(…) Băi, dacă îți spun vârsta adevărată o să înțelegi că e minoră, că dacă scazi cât i-ai dat tu cu cât are ea, minoră iese.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

24 comentarii

 1. Suntem un stat comunist! Auzi sa ii dea amenda că
  s-a luat de grase! 😂😂😂
  Pe alea grase de ce nu le amendeaza că mă duc la mare și vin sosokat!

 2. Foarte bine i-a facut.🤣

 3. Mai gu noi decât tine, un lache cate apara coruptii și jefuitorii României din USL, nu este, asa ca stai liniștit sluga de corupti!

 4. Inca un pas spre bolsevismul de tip sovietic. Libertatea de exprimare in Republica Socialista Romania e un fel de „ai libertate de exprimare, dar n-ai libertate dupa exprimare”.

 5. +1

  Nu cred ca raspunde vreun progresel.

 6. Prea mult bagat in seama, a vorbit si el dupa cateva beri il luase valu pe acolo :)) asta e prostia se plateste.

 7. Doamne ce supărați sunt domnii de mai sus. As zisi eu cate ceva la adresa lor, dar nu imi va trece comentariul. Dar da, saracul George Buhnici nu are voie sa primească nici măcar o amenda.

 8. degeaba, vergeturile raman. Altfel spus, amenda trece, vergeturile raman.

 9. Bai dr0gatule, am zis eu ceva de vaccin bai sluga de corupti?! Mi-as d b in sufletul tau de bosorog expirat, care pupi in pooola hptii si coruptii din PSD si PNL!

 10. Guja💩, valabil si pentru tine, balauri din pesteri ce subteti, va este frica de progres, voi vreti sa stam ca-n 1950, mi-as d b in voi de monstrii preistorici!

 11. Sa ne iei nivelul fix intre dinti! Vreti sa va respectam dupa ce ne-ati amanetat, tara copii si viitorul? Atinsustinut toti tradatorii din PSD si PNL care au secatuit tara asta si acum vreti respect? Ce glume de oameni sunteti! Ce argumente vrei bai, nesimtitule daca tu injuri un om care a zis ce gandeste? Culmea este ca ceea ce a zis Buhinici este adevarat!

 12. Auzi bai bos0rogule marsibla cimitir dezgroap-0 pe m@-ta si injuro, ea a crescut o sluga care sya capta in fata coruptilor!

 13. Gata rabla corupta? Ai ramas fara argumente?!

 14. Antena 1 trebuia amendata pentru ca a dat pe post interviul cu George Buhnici ! George Buhnici, la fel ca orice cetatean are dreptul la libera exprimare indiferent de opinie ! Intelegeam sa fie amendat daca facea acele afirmatii in emisiunea lui ! Tot in baza legii in care a fost amendat se specifica : Cetatenii au garantat de stat dreptul la libertatea de gândire, conștiință și religie;(viii) dreptul la libertatea de opinie și de exprimare; Deci, articole din aceeasi lege intra in contradictie !

 15. Parcă un USR-ist a venit cu propunerea de a-l amenda. Just saying…

 16. Ti-ai gasit si tu pe cineva sa citezi … crestinopatul Jordan Peterson.

 17. L-au ars casele de pariuri. Poate scrieti ceva pe tema asta.

 18. Numa frustrati .. asta e o amenda i m b e c i l a ca si acel Buhnicel ! 🫡

 19. Numa frustrati .. asta e o amenda i m b e c i l a ca si acel Buhnicel !

 20. omu e un tupeist bagaret…si obraznic uneori…da sa fii amendat pentru ca intr-un intervie spui ca nu-ti plac femeile grase… e politia gandirii, definitie dă manual… wir haben eine Diktatur 2.0…‼️‼️‼️‼️….unora le plac grasele …majoritatea barbatilor prefera femeile suple si sanatoase… la barbati cat si la femei obezitatea e o boala periculoasa si trebuie tratata nu incurajata‼️‼️‼️

 21. Bufnici asta, despre care nu aveam habar pana atunci e genul care isi castiga / intretin notorietatea spunand tampenii. Cu cat mai mari cu atat mai mare notorietate si implicit, castigul.
  (Cu toata amenda a iesit pe plus, nu va faceti griji pentru el.)
  La fel, Daea, doar ca Daea produce si daune colaterale, nu poti sa-l ignori schimband canalul.
  Pentru ca nu l-au dat de mic la canal…

 22. Pai si dreptul la exprimare libera nu exista ? Daca deranjeaza nu se mai aplica se pare …

 23. Nu prea e legala decizia, fiindca:
  1. Nu a adus atingere demnitatii cuiva, cu nume si prenume (vezi ce scrie in lege, negru pe alb, nu interpretari de cancan pentru rating)
  2. Obezitatea nu e prevazuta ca si handicap, doar aia morbida in unele documente europene, iar cu aia nici nu poti ajunge la festival. Discriminare pe motiv de handicap …greu de incadrat legal.
  3. Orice decizie se comunica intai partii,care are dreptul la contestatie, nu se da comunicat de presa care poate aduce daune imaginii partii reclamate. Pe scurt, inainte de clarificarea finala, e offsaid autoritate.
  Care nu e tribunal.

  In concluzie, una bucata clara de incalcare a legii si drepturilor fundamentale ale lui Buhnici.