G4Media.ro

Geoană: Marcel Ciolacu mi-a propus să candidez la Președinția României independent, susținut…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Geoană: Marcel Ciolacu mi-a propus să candidez la Președinția României independent, susținut de PSD / ”Se întâmplă ceva cu ei și evident că aud”

Mircea Geoană spune că Marcel Ciolacu și liderii PSD s-au dus la el „în birou” să îi propună să candideze la Președinția României susținut de PSD.

Geoană a dezvăluit luni seara la Jurnalul de Seară, la Digi24, că Marcel Ciolacu și liderii PSD s-au dus la el „în birou” să îi propună să candideze la Președinția României susținut de PSD.

„Se întâmplă ceva cu ei și evident că aud și eu și privesc declarațiile. E o anumită nervozitate, un început de iritare. E o vorbă românească: „De ce ți-e frică nu scapi”. Și apropo de cine dă telefon cui. Eu am avut discuții cu ei, au venit la mine în birou, inclusiv Marcel Ciolacu, să-mi propună să candidez independent susținut de PSD, pentru un calcul foarte simplu, pentru că voturile PSD la alegerile prezidențiale, unde vin patru milioane în plus față de cele obișnuite, nu-s suficiente să câștigi președinția României. Că dânșii au numărul meu sau nu, eu am și număr belgian și românesc, nu văd o probemă. E decizia lor ce vor să facă, e decizia mea ce vreau să fac”, a declarat Mircea Geoană.  Mircea Geoană a mai declarat că a fost dat afară dintr-un partid pe care l-a slujit cu bună credință. „Am fost dată afară dintr-un partid pe care l-am slujit cu bună credință, poate un șut undeva e un pas înainte”, a mai spus Geoană.

Întrebat dacă vrea să candideze la alegerile prezidențiale de anul acesta, Mircea Geoană a evitat un răspuns și a explicat că „are la NATO de terminat un job important și este hotărât să-și ducă misiunea în condiții foarte bune, ca până acum”.

„Am la NATO de terminat un job important și sunt hotărât să-mi duc misiunea în condiții foarte bune, ca până acum. Se apropie un moment care pentru mine e un moment politic sentimental și foarte personal, summitul de la Washington. Mai vedem, există opțiune politică, în viața privată, neguvernamentală. După un astfel de job nu duc lipsă de oferte, dar mă gândesc și la interesul meu și al familiei mele, mă gândesc și la interesul țării, mă preocupă ce se întâmplă în România, am slujit țara toată viața și dacă va fi o șansă s-o fac direct sau indirect o voi face”, a mai spus Mircea Geoană.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. Când a fost la Mircea Geoană, Marcel Ciolacu era nesigur. Pot prosti România cum îi prostesc pe buzoieni? După câteva luni ca prim-ministru și-a zis: da dom’le pot! Și a picat înțelegerea cu MG.

 2. Nu zicea că discursurile de prezidențiabil nu sunt pentru că vrea să candideze?
  Și uite că acum vrea?

 3. Singurul PSD-ist pe care l-as vota presedinte

  • E cel mai bun candidat PSD pe care l-a avut vreodată și nici că va mai apărea unul ca el. E cu mult peste ce poate oferi PSD-ul. PNL-ul are câțiva oameni buni, dar îi numeri pe degete. Aurescu și Siegfried Mureșan, doar 2 nume.

 4. „Candidatul la prezidentiale” care nu este candidat (oficial), nici ca independent nici cu sustinere de la partide, a facut propaganda non stop.
  Testatea apelor e un mod bun de a ocolii legile si de a vedea ce spune poporul.
  Daca iese pozitiv, va fi oficial, daca nu, va spune ca „au fost doar niste idei, nimic mai mult”. 🤦‍♂️

 5. Or face găina bătrână supa bună atâta timp cât nu este deja m/o/a/r/t/ă şi o dezgropi după ce deja a putrezit ca să reîncălzeşti supa(ce este m/o/r/t tot m/o/r/t rămâne aşa cum se întâmplă cu toate balamalele lor).

  Se pare că nu aţi fost destul de luminaţi aşa că vă vom face o asociere pe care suntem siguri că o înţelegeţi că să pricepeţi ce nu înţelegeţi pentru că exact aceleaşi lucruri sunt.
  ……….
  – Suntem convinşi că toată lumea este convinsă că candidatul celor de la PNL la primăria generală va fi un iepure care să rupă electoratul de dreapta ca să aibă mai puţin electorat orice candidat de dreaptă faţă de unicul candidat de stânga, care va duce matematic şi logic la împărţirea electoratului de dreapta per candidat care vor fi mai puţini ca cel de stânga(unicul) şi aşa va ieşi câştigători la alegeri PSD.

  Ce vom scrie mai jos este exact acelaşi raţionament ca în asocierea de mai sus cu primăria capitalei.
  ……….
  – Aceeaşi poveste este şi cu AUR-SOS-REPER, ei au fost creaţi tocmai ca să împartă electoratul de dreapta şi facă imposibilă o guvernare omogenă şi fărâmiţata ca să poată să îi coopteze la o ulterioară guvernare pe partea cealaltă care nu îi reprezintă pe cei care i-au votat. În cazul în care totuşi cei de dreapta vor câştiga alegerile şi cei de stânga nu aduna destul electorat în detrimentul tuturor jocurilor şi va fi cooptată pe dreapta unul dintre aceste partide AUR-SOS-REPER(şi evident PNL) ca să poată să se facă o majoritate vor rupe guvernarea la momentul potrivit şi vor revenii iarăşi ceilalţi la putere cum au făcut PNL la ultimele alegeri sau alte partide în decursul timpului care au fost şi ele iepuri create ca să joace pe amândouă părţi.

  Soluţia.
  ……….
  Singurul mod în care poţi să îi baţi pe ăştia ca să nu repetaţi la infinit ultimii 33 de ani cu balamalele lor care trădează este să nu îi cooptezi deloc la nici o guvernare chiar dacă nu faceţi majoritate la alegeri. Mai bine se repetă toate alegerile până aleg românii o majoritate clară care să nu mai poată fi ruptă indiferent de ce jocuri fac ăştia astfel o să se repete aceeaşi mascaradă cu trădări continue care va sabota orice guvernare care vor să facă ceva.
  Altă soluţie nu există dacă nu reuşiţi să faceţi o majoritate singuri şi dacă este cineva naiv să creadă că s-au schimbat şi şi-au schimbat interesele SE ÎNŞEALĂ AMARNIC şi iarăşi o să faceţi o guvernare degeaba şi NU VEŢI APUCA SĂ FACEŢI NIMICA CĂ ÎN MOMENTUL CÂND VEŢI VREA SĂ FACEŢI CEVA ÎN ACEL MOMENT VOR TRĂDA.

  Faceţi alegeri(de câte este nevoie oricât se vor văita) până românul alege pe cineva clar să ştie ce vor(VIITOR sau CE DUMNEZEU OR VREA EI) fiindcă dacă o vegetăm cum am făcut ca în ultimii de 33 de ani NU VA MAI RĂMÂNE NIMICA DE GUVERNAT CĂ TOTUL SE DUCE PE SULĂ(nici oameni nu va mai fi în ţara asta ca să mai fie cineva să facă ceva).

 6. Candideaza, ca oricum n-am cu cine vota. Macar tu ai scoala si stii tine un discurs coerent fara ăăăăăăă…

 7. Ciolacu este atât de neinsemnat încât face slalom printre obligațiile față de gașca roșie încât se simte frustrat de propria incompetență și capacitatea de a lua decizii pentru gașcă.

 8. Aseară la b1tv l-am auzit pe Zgonea că PSD își spală rufele în familie.
  Ca să vezi!

 9. Numai Covesi daca va candida , il mai poate impiedica pe Ciolacu sa devina presedinte

 10. Aceeasi MArie cu alta palarie! Sa nu uitam intalnirile cu Ovidiu Vantu… Asta va fi un Iohanis 2