G4Media.ro

Generalul SRI Cristian Bizadea, pensionat oficial / Președintele Iohannis a semnat decretele…

Sursa: Inquam Photos/ Autor: George Călin

Generalul SRI Cristian Bizadea, pensionat oficial / Președintele Iohannis a semnat decretele de trecere în rezervă și de eliberare din funcția de director adjunct al Serviciului Român de Informații

Președintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele de trecere în rezervă și de eliberare din funcția de director adjunct al Serviciului Român de Informații, începând cu 1 iunie, a generalului-locotenent cu trei stele Romeo Cristian Bizadea, a anunțat Administrația prezidențială.

G4Media a scris în premieră că generalul SRI Cristian Bizadea (48 de ani) pleacă din sistem începând cu data de 1 iunie, după cum au declarat surse oficiale. Informația a fost confirmată de biroul de presă al Serviciului Român de Informații, care a precizat că nu este vorba de o demisie, ci de pensionare. Potrivit unor surse G4Media.ro, Bizadea ar urma să activeze în zona de consultanță politică.

Bizadea a fost numit adjunct în 2016 la începutul mandatului lui Eduard Helvig. Fostul șef SRI a demisionat din funcție în 3 iulie 2023. După demisie, prim-adjunctul SRI, Răzvan Ionescu, a preluat conducerea serviciului. De atunci, SRI nu are conducere civilă.

Citește integral Generalul SRI Cristian Bizadea (48 de ani) s-a pensionat / A fost adjunctul fostului șef SRI / Eduard Helvig a demisionat anul trecut 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Rușine! Tânăr pensionar la 48 de ani. Noaptea minții!