G4Media.ro

Fuziunea dintre compania care a lansat Truth Social, rețeaua de socializare a…

sursa foto: White House

Fuziunea dintre compania care a lansat Truth Social, rețeaua de socializare a lui Donald Trump, și World Digital nu se poate încheia la timp / Cumpărătorul cere o prelungire a termenului

Digital World Acquisition Corp (DWAC.O), compania cu cecuri în alb care scoate la bursă aplicația Truth Social a fostului președinte american Donald Trump, a anunțat vineri o adunare extraordinară a acționarilor pentru a aproba o prelungire a datei limită pentru finalizarea fuziunii.

„Deși depunem toate eforturile pentru a finaliza combinarea de afaceri cât mai curând posibil, consiliul nostru de administrație consideră că nu va exista suficient timp înainte de data de reziliere pentru a finaliza fuziunea de afaceri”, a declarat Digital World într-un document depus la SEC.

Data de reziliere pentru finalizarea fuziunii este 8 septembrie 2022. Digital World încearcă să prelungească această dată cu 12 luni.

Anunțul vine în contextul în care autoritățile de reglementare americane au investigat fuziunea propusă.

Digital World a declarat în luna iunie că consiliul său de administrație a primit citații din partea unui mare juriu federal din Districtul de Sud din New York, în timp ce Comisia americană pentru valori mobiliare și burse de valori și Autoritatea de reglementare a industriei financiare au făcut, de asemenea, solicitări pentru informații suplimentare privind tranzacția.

Trump Media & Technology Group Corp, creatorul Truth Social, a acceptat în octombrie să fuzioneze cu Digital World și se aștepta ca tranzacția să se încheie până în a doua jumătate a acestui an.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Un loser penibil, pe care istoria il va judeca la adevarata valoare – ZERO!

  2. Nu stiu de ce nu-l baga la puscarie …