G4Media.ro

Funeriu, replică pentru Ponta: Instanta a decis că eşti plagiator / Ciucă…

Funeriu, replică pentru Ponta: Instanta a decis că eşti plagiator / Ciucă să fie verificat de CNATDCU

Daniel Funeriu, fostul ministru al Educației în Guvernul Boc, i-a dat o replică fostului premier Victor Ponta, care îl acuzase de ipocrizie pentru că nu ar fi reacționat la acuzațiile de plagiat aduse de ziarista Emilia Șercan premierului Nicolae Ciucă.

”Lipit, ca musca de perete, cu „pliciul” plagiatului, Ponta se lipeşte de scandalul Ciucă, făcând pe ramolitul: Victoraş, instanta a decis că eşti hoț intelectual (plagiator). Ciucă să fie verificat, în 10 zile, de, şi doar de, CNATDCU. După verdict, ori, ori”, a scris Funeriu pe Twitter.

Ponta spusese mai devreme într-o postare pe Facebook că premierul Ciucă ar trebui să ignore acuzația și să se concentreze pe activitatea de la guvern. (Foto: Facebook.com/Daniel Funeriu)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. Corect. Pui hoțul să se „autoverifice”?

 2. Normal, Victoras! Pana ce lucrarea ii este complet verificata Ciuca poate sa-si vada de treburile din guvern!

  • Și apoi care ar fi pasul următor? Să fie demis sau să-și dea demisia?

  • Bine spus.

  • Pai ce, ponta și-a dat demisia când a fost prins cu plagiatul???

 3. Pai ce sfat sa dea un hot altui hot?… ignora „prostimea” carecte-a prins cu „catu-n traista”!… cainii latra ursul merge!… generale, da-ti un cap in gura, ca tu esti doctor in spaga… altminteri aveai tupeu… in Afganistan plecati doar cu spaga… si voi aveati misiuni de pace nu de lupta!… m-as mira sa stii sa tragi cu oricare arma din dotare peste limita superficial!… zat ciuca!

 4. Cum necum, impostura e impostura, plagiatul e plagiat. Doctoratele nu au ce cauta decât în cercetare și învățământul superior în mod sistemic, cine vrea în rest, sa facă bine sa se supună rigorilor academice, dacă e în stare. Dacă nu, nu ai ce cauta la doctorat.

  • Nu cred ca vrei sa stii cite doctorate din mediul academic si cercetare sint de fapt plagiate si mai mult decit atit, lipsite de orice relevanta in continut. NULE, de fapt. Iar posesorii de titlu sint profesori, academicieni, cercetatori si tot asa.

 5. Niciodata nu trebuie sa se ajunga la instanta, cand e vorba de plagiat. E ridicol, pentru ca e usor de demonstrat!!!!

 6. Surprizaaa-s-a activat „scheletul din dulap” Funeriu,un ex praf si pulbere

 7. Băi funeriule , dacă o instanță te-a condamnat , nu înseamnă că ai și săvârșit ceva , în colonia Romanică , CLOACA numită justiție a condamnat foarte mulți oameni nevonovați .

  • Asa este ,fără doctoratul lui Ponta, lumea universală a dreptului e goală. Viața fără Ponta e pustiu. Și săracul Iohannis a fost condamnat pe nedrept. El de fapt trebuie să primească 320 000 euro nu să-i dea înapoi.

 8. Trebuia să-și ridice „poalele” o panaramă ipocrită că a plagiat ciucă la creier Măriuca? Statul ăsta nenorocit trebuia să se sesizeze când l-a făcut general în baza doctoratului.( dacă asta a fost una din condiții). Ori, un CV prezentat la angajarea sau numirea intr-o funcție publică în care apare titlul de doctor ar trebui verificat din oficiu cum a fost obținut și unde( pe la o.”privată” din Moldova, SUA, Austria etc) . Vrea cineva neapărat dottore,vorba secăturii de Petrov, să fie acasă sau la privat,nu la stat unde este gradulat cu peste 15 procente în plus la salariu. De ce trebuie statul sa lase totul în seamă unei plagiatoare să dea verdicte de plagiat pentru alții? Atât de jos s-a ajuns!