G4Media.ro

FSLI cere măsuri urgente ministerului Educației în cazul “șocant” de la Clejani,…

FSLI cere măsuri urgente ministerului Educației în cazul “șocant” de la Clejani, dar nu are nicio reacție la învățătoarea care a dat cu spray lacrimogen asupra a doi copii de 6 ani

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ solicită Ministerului Educației Naționale măsuri urgente privind creșterea numărului de psihologi școlari, dar și introducerea pazei și protecției în unitățile de învățământ din întreaga țară, potrivit unui comunicat primit de Edupedu.ro. Reacția sindicatelor din Educație vine după ce în urmă cu două zile trei elevi au devastat Școala din Clejani, județul Giurgiu. Aceleași sindicate nu au avut nicio reacție când o învățătoare a pulverizat spray lacrimogen asupra a doi copii de 6 ani, iar acum este anchetată de Poliție.

De asemenea, sindicatele din învățământ, care sunt reprezentantele cadrelor didactice, nu au avut nicio reacție când Ministerul Educației le-a permis din nou persoanelor cu note sub 5 la titularizare să vină la concursurile de angajare în școală în același an.

“Cazul grav care s-a petrecut în școala din Clejani, județul Giurgiu, unde trei copii au vandalizat întreaga clădire, este ceva greu de conceput. Imaginile cu școala vandalizată din Clejani, județul Giurgiu sunt greu de descris, așa cum este greu de conceput că trei elevi, cu vârste sub 10 ani, au fost capabili să distrugă totul în calea lor. Sălile de clasă și holurile au fost devastate, iar școala nu poate fi, în acest moment, folosită, autoritățile făcând eforturi ca până la data de 20 septembrie să o reabiliteze, pentru a putea fi reluate cursurile“, se arată în comunicatul FSLI.

 

 

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Numai profitori in FSLI.

  2. Alti fripturisti pe bani publici