G4Media.ro

FOTO-VIDEO Pompierii se luptă de două zile cu incendiul de vegetație și…

Sursa: G4Media.ro

FOTO-VIDEO Pompierii se luptă de două zile cu incendiul de vegetație și dejecții provenite de la ferma de porci din Periș

Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISUBIF) a intervenit miercuri cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu de vegetatie uscată (stuf) şi dejecţii provenite de la o fermă, deversate în două bataluri, pe un teren între localitățile Periş şi Dârza, potrivit unui comunicat de presă al instituției.

Suprafaţa estimată este de aproximativ 20.000 de mp, fiind o ardere mocnită, fară pericol de extindere. Pompierii spun că, din cauza particularităţilor zonei, nu se poate înainta cu autospecialele de stingere până în apropierea locului de manifestare a incendiului.

”În sprijinul resurselor menţionate au mai fost direcţionate încă 4 autospeciale de stingere, de mare capacitate, în zonă fiind posibilităţi limitate de alimentare cu apă. Incendiul a fost anunţat în cursul zilei de ieri (aproximativ ora 09:00) şi au acţionat 3 echipaje de stingere. Operaţiunile au fost reluate în această dimineaţă”, a mai transmis ISUBIF.

Galerie foto-video cu operațiunile de stingere a incendiului (sursa foto: G4Media.ro):

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

 1. Vedeti, chiar si rahatul se mai aprinde citeodata. Mare bagare de seama tovilor!

 2. Scriam asta aseara:

  „Am si eu o pb, ma scuzati:
  CARE E TREABA CU POLUAREA ASTA DIN BUCURESTI ?!?!?!?!?!?!?
  Ma poate lamurii cineva?
  Chiar nu putem face nimic mai fratilor?
  Suntem milioane, toti respiram acelasi aer . .

  PS: „aerlive” ati inceput sa falsificati datele ?!?
  Aparatul meu la geam deschis sare de:
  PM10 – 70
  PM2.5 – 30
  Zona Ap Patriei ora 22:30 / 7.apr.2020”

  Slava domnului ca au aparut aparate performante si portabile de masurat poluarea, trebuie tras semnal de alarma de fiecare data, asa nu se mai poate.
  Parca zici ca astia care polueaza Bucurestiul si-l fac irespirabil sau ceilalti care ar trebui sa verifice, stau in Moscova nu tot in Bucuresti.
  Sa stai in Bucuresti, sa lucrezi la Garda de Mediu si sa nu fii capabil sa opresti poluarea aerului pe care tu personal il respiri, tb sa fii . . . . rau de tot .