G4Media.ro

FOTO Ucrainenii refugiați în Constanța organizează o expoziție caritabilă pentru a-i ajuta…

sursa foto: Info Sud-Est/ Gabriel Mateescu

FOTO Ucrainenii refugiați în Constanța organizează o expoziție caritabilă pentru a-i ajuta pe cei rămași în țară, de Moș Nicolae/ Cum poți trimite cadouri de Crăciun copiilor din Ucraina

Fundația Solar Universe va organiza la Constanța, începând de sâmbătă, evenimentul caritabil “Născuți să fim liberi”, o expoziție și vânzare de tablouri realizate de artiști ucraineni menite să strângă fonduri pentru ajutorarea locuitorilor din Ucraina ale căror vieți au fost deturnate de războiul rusesc de agresiune.

Expoziția, care are loc la Laguna Residence, Bulevardul Mamaia nr. 165, va fi zilnic deschisă în intervalul orar 12:00-20:00, în perioada 3 – 25 decembrie, și va include piese realizate de artiști ce provin din zone afectate de război, precum Kiev, Dnipro și Crimeea.

Intrarea este liberă.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. Valahu arunca toate miziriile din casa sa le trimita in ucraina …Mos Pooola( Ene )vorbeste despre ghiaurii saracii Valahi …iti recomand sa vizitezi satele din Oltenia , Vaslui .. crasmele sunt pline de Moldo-Vlahi betivi care biau alocatiile copiilor ….. am vazut la televizor cate o femeie grasa buna de munca care asteapta ajutoare …eu am un teren si nu am reusit sa gasesc pe cineva sarac cu copii sa-i dau 70 % din teren sa-l foloseasca fara sa am pretentii materiale sau bani ..

    • Incearca pe olx, desi terenul e bine de tinut, nu stii cand ai nevoie de el sa-l muncesti ca e roditor.

  2. in afara de Frontul 2 Ucrainean si Rodion Malinovschi

  3. sa doneze englezii si ceilalti conationalii ai taichii gica soros