G4Media.ro

FOTO Prima testare din școli, de săptămâna viitoare, se va putea realiza…

FOTO Prima testare din școli, de săptămâna viitoare, se va putea realiza marți sau miercuri, anunță secretarul de stat Sorin Ion: Noile teste de salivă pentru elevi și profesori sunt ambalate individual sau câte două

Noile teste pentru elevi și profesori sunt ambalate individual sau câte două, anunță autoritățile, care publică o serie de fotografii de la livrarea testelor către depozitele inspectoratelor școlare județene. Secretarul de stat Sorin Ion a declarat pentru jurnaliștii acreditați la Ministerul Educației că ISJ-urile au primit 10,5 milioane de teste.

„În cursul zilelor de sâmbătă și duminică, în depozitele inspectoratelor școlare au fost primite 10.540.000 de teste rapide destinate preșcolarilor, elevilor și personalului din învățământ.
Acestea sunt ambalate în kituri individuale sau de câte două”, a spus oficialul.

„Marți acestea vor fi distribuite beneficiarilor, urmând a fi utilizate de îndată. În consecință, prima testare din săptămâna viitoare se va putea realiza marți sau miercuri”, potrivit lui Sorin Ion.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Cea mai mare escrocherie este asta cu aceste teste . Nu au relevanță absolut deloc. Nici măcar orientative nu sunt. Niște bani aruncați aiurea.

  2. Unde ne grabim? Ce daca suntem singurii care merg la scoala pe val fara teste? Inainte cu partidul, inainte cu conducatorul iubit!

  3. Care profesori? Mincinosilor!!! Niciun profesor profesor nu a primit teste. Decat de asamblat pentru elevi.