G4Media.ro

FOTO Lideri de sindicat din cadrul CEO Oltenia pichetează sediul Înaltei Curți…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

FOTO Lideri de sindicat din cadrul CEO Oltenia pichetează sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție / ”Astăzi suntem în București să ne strigăm dreptatea”

Sindicaliștii Energia Rovinari pichetează, luni dimineață, sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție. La protest participă și energeticieni de la Termocentrala Ișalnița, transmite Reporter24.

Instanța supremă ar trebui să dea luni o soluție privind aplicarea în totalitate a Legii nr.107/2021, de reducere cu 13 ani a vârstei de pensionare.

„Astăzi suntem în București să ne strigăm DREPTATEA în fața sediului Înaltei Curți de Casație și Justiție! Noi ne luptăm pentru ca salariații din subunitățile de producție ale C.E.Oltenia să nu ajungă în situația colegilor de la Mintia sau celelalte termocentrale închise fără ca muncitorilor din acele termocentrale să le fie recunoscute condițiile de muncă în care și-au desfășurat activitățile! Nu vrem și nu acceptăm sub nici o formă ca salariaților din CE Oltenia să nu le fie recunoscute condițiile de muncă în care și-au desfășurat activitățile, iar prevederile legii nr.197/2021 trebuie aplicate în totalitate așa cum sunt publicate în Monitorul Oficial”, susțin sindicaliștii.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Alții speciali! Ideea e că au reducere de 13 ani cei care au lucrat direct nu și cei de la birouri!

    • In Romania,in special din cauza coruptiei,exceptiile în loc sa confirme regulile,le epuizează.Și le gasim,p-astea lesinate de epuizare,umfland,din ce în ce mai tare,cifra datoriei publice.
      Păi cine o sa mai lucreze pană la 65 de ani?Mai bine se duc afară,pentru ca acolo se iese la pensie mai de vreme si cu sume mai mari.