G4Media.ro

FOTO Cum vor arăta chioșcurile de flori și ziare din Sectorul 6…

Sursa foto: Facebook / Ciprian Ciucu

FOTO Cum vor arăta chioșcurile de flori și ziare din Sectorul 6 / A fost lansată licitația pentru 150 de construcții

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat, marți, lansarea licitației pentru construcția a 150 de chioșcuri pentru ziare și flori în sector.

„Unul dintre lucrurile de care ne-am ocupat a fost să găsim o soluție pentru comerțul stradal din #Sectorul6 să fie mult mai civilizat. De aceea am organizat împreună cu Ordinul Arhitecților din România un concurs de soluții pentru chioșcurile de flori (termopane aiurea înjghebate, prezente peste tot) și chioșcurile de ziare/mic comerț specializat (diferite modele, mâncate de rugină și mereu vandalizate).
La concursul nostru de soluții s-au înscris aproape 40 de echipe de arhitecți! Tema de proiectare s-a definit participativ. Juriul a avut de unde să aleagă iar eu sunt mulțumit de rezultat, chiar dacă tot procesul a durat aproximativ un an. Au uși mari, se intră înăuntru, au spații de depozitare care nu sunt la vedere, toalete, descurajante pentru grafitti, ce să mai, sunt civilizate! Sunt înguste, nu incurcă circulația pietonală, dar sufiecient de încăpătoare”, a scris Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook.

Primarul Sectorului 6 precizează că:

(1) chioșcurile vor completa perfect spațiul public, acolo unde avansăm cu amenajările de calitate;
(2) producția acestora va fi suportată financiar (recuperată prin închiriere) de către cei care derulează aceste business-uri;
(3) atribuirea se va face transparent, pe baza unui regulament la care lucrăm în acest moment.

Administrația Comercială a Sectorului 6 a urcat în SICAP procedura “Execuție confecții metalice și montaj ”CHIOȘCURI PENTRU COMERCIALIZAREA DE FLORI ȘI ZIARE ÎN SECTORUL 6” Număr de referinta:44801922/2/2022.

Durata acordului-cadru este de 24 luni, valoarea acestuia este de maximum 11.013.045,00 lei fără TVA pentru un număr de 150 de chioșcuri (75 pentru comercializare flori și 75 pentru comercializare ziare), iar valoarea minimă a acordului cadru este de 5.488.207,50 lei fără TVA, pentru un număr de 75 de chioșcuri (50 pentru comercializare flori și 25 pentru comercializare ziare).

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  1. Super. Arata foarte bine.
    Tarabele cu portocale sau legume de pe trotuare cum vor arata?

  2. Top primar , invatati restul. Cel care il criticati sunt niste USL-isti de 2 lei . Luati si invatati de la un adevarat liberal.

  3. O adevarata urgenta! Ce buni sunt primarii la achizitii?!:))

    • Ce ziare??? Ca presa scrisa s-a cam dus….dar achizitia pare OK si suma este OK nu stiu cat or fi comisionele, dar oricum sunt confidentiale. Chiar ma gandeam ca trebuia inca ceva pentru ca sectorul sa arate perfect! Super!

  4. Bordurile nu mai sunt la modă. Acum sunt chioșcurile.

  5. Și pe laterală e toaleta vânzătoarei?

  6. Deci, exemplu că se poate ceva și pe 6. Mutu și Ciucu se pare că sunt singurii care au făcut ceva pe 6. Sper ca următorul mandat să îl ia fie Mutu, fie Ciucu. Nu contează că e PSD sau PNL. Dovadă că dacă se vrea se poate. Nicușor m-a convins…un nimic.