G4Media.ro

GALERIE FOTO Cum a arătat prima zi de East European Comic Con, festivalul…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

GALERIE FOTO Cum a arătat prima zi de East European Comic Con, festivalul pasionaţilor de benzi desenate / Primul imprint de manga în limba română

Romexpo găzduiește de vineri, 26 august, până duminică, 28 august, East European Comic Con, festivalul pasionaţilor de benzi desenate, manga şi de poveşti fantastice.

În cadrul festivalului, editura Nemira va lansa Nezumi, primul imprint de manga în limba română. Fanii culturii japoneze vor descoperi în premieră primele volume din seriile „Mireasa Străvechiului Mag” şi „Regatele Ruinei”, traduse din limba japoneză, dar şi multe alte surprize ale universului manga, relatează News.ro.

„Mireasa Străvechiului Mag” este considerată una dintre cele mai bune manga din ultimii ani şi prezintă un univers magic, care combină creaturi mitice cu lumea modernă. „Regatele Ruinei” este o serie captivantă care aduce în prim plan bătălia epică între ştiinţă şi magie.

Cititorii au plăcerea să descopere şi cele mai noi titluri din imprintul Armada, vedeta fiind „Foc de sânge” de George R.R. Martin, sursa de inspiraţie a serialului HBO „Casa Dragonului”, care a depăşit recordul de audienţă încă de la primul episod.

De asemenea, fanii seriilor SF & fantasy vor găsi la standul Nemira cele mai noi apariţii: trilogia „Legendele Dunei” de Brian Herbert şi Kevin J. Anderson, „Calea spre Marte” de Mary Robinette Kowal – continuarea romanului „Calea spre stele” şi cartea-fenomen „Deposedaţii” de Ursula K. Le Guin.

Nu lipsesc cele mai îndrăgite serii Armada: „Witcher” de Andrzej Sapkowski, „Cântec de gheaţă şi foc” de George R.R. Martin sau „Dune” de Frank Herbert. Veţi găsi thrills and chills în stilul inconfundabil al maestrului Stephen King prin romanele clasice care l-au aşezat în panteonul scriitorilor de thriller şi horror, precum „Carrie”, „Shining” sau „Salems Lot”, dar şi în apariţiile mai noi, precum „Un strop de sânge” şi „Sub dom”.

În plus, fanii Armada au ocazia să îl întâlnească pe Marian Coman, redactorul-şef al imprintului şi autorul volumului „Omuleţul din perete”, care le poate răspunde la întrebări sâmbătă, 27 august, în intervalul 13:00-15:00 la standul Nemira.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

14 comentarii

 1. O să merg și eu. Mi-aș dori foarte mult să fie o atmosferă multiculturală, diversificată și cosmopolită. Super-eroi migranți și femei- bărbat de un spectru larg de genderuri 🥰🥰🥰

 2. Ce este un imprint? :))))

  • Un căcat. :)))))

  • Esti tantalaurau de tot dzeu. Lasa netul tataie, esti depasit, perimat

  • Că dacă nu ce, mă pupi în cur? :)))))

  • Bai alex, cauta sintu pe google, vezi ca pe internet poti afla multe, lasa propaganda ruseasca, ca ti sa stricat singurul neuron, dr0galaule!

  • La g4 se inventează vocabular zilnic. Cuvântul aparține de noua generație de cuvinte diversificate is our strenght, globale, new speech.

 3. Sunt puține lucruri mai inutile în viata pe care oamenii ăștia ar putea sa le facă.

 4. Ce grădină zoo pe secțiunea de comentarii.